ΕΛΛΑΔΑ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αφυδάτωση και κακή σίτιση την οδήγησαν στην εντατική»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Αφυδάτωση και κακή σίτιση την οδήγησαν στην εντατική»

Αμαρυλλίς: "Η Ζωζώ δεν έχει κάτι ανησυχητικό, δεν σιτίζεται καλά και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στην εντατική για λίγες ώρες" 

Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν εξακολουιεί να νοσηλεύεται η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όπως έγινε γνωστό η ηθοποιός και τραγουδίστρια ένιωσε αδιαθεσία και διαπιστώθηκε ότι έχει υψηλή πίεση.

Η κατάσταση της υγείας της 90χρονης «βασίλισσας της νύχτας» είναι σταθερή και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Δίπλα της βρίσκονται συνεχώς οι στενοί της συνεργάτες καθώς και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η συνεργάτιδα της ηθοποιού, Σταυρίνα Ευστρατιάδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day, δίνοντας περισσότερες πληροφορείς για την εισαγωγή της Ζωζώς Ζαπουντζάκη στο νοσοκομείο.

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις.

Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», ανέφερε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.

Η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη, μίλησε σήμερα (15/2) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ηθοποιού και τραγουδίστριας.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, βέβαια είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον. Όλοι την αγαπάμε την Ζωζώ, εμείς κατά κάποιο τρόπο περισσότερο, γιατί είμαστε συνδεδεμένοι διαφορετικά. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στην εντατική για μερικές ώρες και ο λόγος που ακόμα νοσηλεύεται», εξήγησε η κουμπάρα της ηθοποιού.

Στη συνέχεια είπε: «Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ, που είναι η τρέλα της είναι να βγει έξω, τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι».

«Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα πίεσης και σφυγμών, η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία», κατέληξε.