ΕΛΛΑΔΑ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, την κράτησαν στη ΜΕΘ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, την κράτησαν στη ΜΕΘ

Ανησυχία έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν εξακολουιεί να νοσηλεύεται η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όπως έγινε γνωστό η ηθοποιός και τραγουδίστρια ένιωσε αδιαθεσία και διαπιστώθηκε ότι έχει υψηλή πίεση.

Η κατάσταση της υγείας της 90χρονης «βασίλισσας της νύχτας» είναι σταθερή και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Δίπλα της βρίσκονται συνεχώς οι στενοί της συνεργάτες καθώς και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η συνεργάτιδα της ηθοποιού, Σταυρίνα Ευστρατιάδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day, δίνοντας περισσότερες πληροφορείς για την εισαγωγή της Ζωζώς Ζαπουντζάκη στο νοσοκομείο.

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις.

Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», ανέφερε η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.