ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: «Τον σκότωσες» - Οι διάλογοι και το βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του 57χρονου

Αγία Βαρβάρα: «Τον σκότωσες» - Οι διάλογοι και το βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του 57χρονου

Mπορεί ο 69χρονος να ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον 57χρονο στην Αγία Βαρβάρα γιατί δεν φερόταν καλά στην κόρη του, όμως οι μαρτυρίες φαίνεται να τον διαψεύδουν.

Βίντεο-ντοκουμέντο και αποκαλυπτικοί διάλογοι πριν και μετά τη δολοφονία του 57χρονου στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το άγριο φονικό που πάγωσε την ήσυχη γειτονιά στην περιοχή σοκάρει ειδικά μετά και την αποκάλυψη του ΑLPHA με το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τον 69χρονο δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του γαμπρού του να περπατά ψύχραιμος με την καραμπίνα στο χέρι και να τον ακολουθεί η σύζυγός του, η οποία τον είχε παροτρύνει να τον πυροβολήσει.

Αμέσως μετά τον άγριο καυγά των δύο και τους πυροβολισμούς, ο 57χρονος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στην Αγία Βαρβάρα, μπροστά στα μάτια της κόρης του. Δευτερόλεπτα μετά έτρεξε κάτω ο γιος του 69χρονου, αστυνομικός στο επάγγελμα και είπε στον πατέρα του: «Τι έκανες; Τον σκότωσες». Ο αστυνομικός ειδοποίησε αμέσως τους συναδέλφους του αλλά ο πατέρας του, όπως προκύπτει από το βίντεο, πήγαινε να παραδοθεί με απόλυτη ψυχραιμία. Άλλωστε, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, φώναζε: «Είμαι παλικάρι, θα παραδοθώ».

Και μπορεί ο 69χρονος να ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο γιατί δεν φερόταν καλά στην κόρη του, όμως οι μαρτυρίες φαίνεται να τον διαψεύδουν.

«Είναι αδύνατον να έχει κακοποιήσει τη σύζυγο του»

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της αδελφής του 57χρονου πατέρα και γιατρού, η οποία μιλά για τον αδελφό της με λόγια αγάπης που δείχνουν πως ένας άνθρωπος οικογενειάρχης και ιδιαίτερα αγαπητός έφυγε άδικα από την ζωή.

«Ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, καλόκαρδος, καλοπροαίρετος και ένας καταπληκτικός πατέρας. Όλα τα έδινε για την οικογένεια του», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκαλύψε πως για την οικογενειακή τραγωδία ενημερώθηκε από το διαδίκτυο, ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί να γνωρίζει το κίνητρο. Πάντως η ίδια δεν είχε ενημερωθεί ποτέ από τον 57χρονο για κάποια παρεξήγηση ή διαπληκτισμό, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές στη συνέντευξη το πόσο καλός πατέρας ήταν.

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο ο αδελφός μου να μου πει αν είχε κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω... ο αδελφός μου είχε δικά του σπίτια, ίσως φοβόταν για τα παιδιά να μην αλλάξουν σπίτι και σχολείο μήπως όταν πήγαιναν Γυμνάσιο επειδή ήταν πολύ υπερπροστατευτικός μαζί τους», είπε στη συνέχεια.

Όταν τέθηκε στην αδελφή του 57χρονου το ερώτημα για το αν τίθεται κάποιο ζήτημα κακοποίησης της γυναίκας του όπως είχε αναφέρει ο πεθερός του αφού τον δολοφόνησε, εκείνη το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Είναι αδύνατον να έχει κακοποιήσει τη σύζυγο του και τα παιδιά του, ήταν δοσμένος στην οικογένεια, ήταν πάρα πολύ καλός, άλλωστε και το Σαββατοκύριακο ήταν με τα παιδιά, από ότι έμαθα από τη νύφη μου, πήγε να πάει το μεγάλο κορίτσι σε ένα πάρτι και μετά θα γύριζε και στην επιστροφή έγινε αυτό το σκηνικό».

«Ήταν πολύ αγαπημένο το ζευγάρι»

Ένας φίλος του ζευγαριού συμπλήρωσε, μιλώντας στο MEGA: «Το έμαθα εντελώς τυχαία και πήγα κατευθείαν από το σπίτι, το οποίο είχαν αποκλείσει οι αστυνομικοί και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Εγώ έχω πάει και σπίτι του.

Γενικά είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, και σαν ιατρό τον είχα και φίλο και αυτό που ξέρω είναι ότι ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις, ούτε η ίδια η κόρη του, ούτε ο ίδιος ο… Εγώ αυτό γνωρίζω. Τώρα, από αυτό μέχρι το να πάρει μία καραμπίνα και να του αφαιρέσει τη ζωή, δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβη», είπε αρχικά.

Ο φίλος του ζευγαριού στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσο γνωρίζω εγώ ήταν πολύ αγαπημένο το ζευγάρι. Δηλαδή και στο ιατρείο του όποτε πήγαινα, πέντε λεπτά κάναμε το θέμα ‘’γιατρός-ασθενής’’ και την υπόλοιπη μισή ώρα συζητούσαμε σαν φίλοι. ‘Ήξερα πως ήταν πολύ αγαπημένοι, με τα παιδάκια τους, κανένα πρόβλημα. Έχω παρευρεθεί και στον γάμο του και στις βαπτίσεις των παιδιών τους στο χωριό.

Σε όλες τις χαρές τους ήμουν παρών και επαγγελματικά και σαν φίλος, οπότε έχω δει από πρώτο χέρι την οικογένειά τους, πόσο αγαπημένοι ήταν. Και να πω και κάτι, ήταν από τους ανθρώπους που δεν έδινε δικαιώματα, είχε μάτια μόνο για τη γυναίκα του».

Πάντως, το ζευγάρι στα social media, έδειχνε να είναι αγαπημένο και ευτυχισμένο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους. Το θύμα έδειχνε να θαυμάζει τη σύζυγό του. Δε δίσταζε, μάλιστα, να γράφει δημόσια σχόλια για την ομορφιά και τις ικανότητές της. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση από το 2016. Ο ουρολόγος προσκαλούσε δημόσια τη σύζυγό του να πάνε να δουν την πανσέληνο.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η σύζυγος φαινόταν ευτυχισμένη και ανέβαζε βίντεο με τρυφερές, οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, σε κάποιες από τις αναρτήσεις της φαινόταν ότι ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος

Μια φράση φέρεται να ήταν αυτή που έκανε τον 69χρονο να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει τον άντρα της κόρης του. Την φράση αυτή φέρεται να είπε ο 57χρονος στην κόρη του.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να ρώτησε ο 69χρονος την εγγονή του. «Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει ο μάρτυρας ότι είπε το θύμα στην κόρη του την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη. Η γυναίκα του 57χρονου έλειπε από την Αθήνα.

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία, την φράση την είπε ο δράστης για το θύμα!

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον δράστη του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα αλλά και στην σύζυγο του, η οποία όπως αποκάλυψαν μάρτυρες, φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον σύζυγό της «Ρίξτου, ρίξτου», για την δολοφονία του 57χρονου γιατρού, γαμπρού των δύο κατηγορουμένων.

Πιο συγκεκριμένα, βάρος του 69χρονου δράστη ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Παράλληλα άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του κατηγορούμενου,στην οποία αποδίδει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Σχετικές ειδήσεις