ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Νίκαια: Κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

«Μαμά, κάποιος κακός σκοτώνει τον μπαμπά», φώναζε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ο 4χρονος γιος του θύματος της τραγωδίας στη Νίκαια

«Βοήθεια, μην τον σκοτώσεις», ήταν τα τελευταία λόγια που πρόλαβε να ψελλίσει η γυναίκα του 39χρονου στον πατέρα της, λίγο πριν δώσει και εκείνος τέλος στην ζωή του με το δίκαννο που είχε στα χέρια του και με το οποίο σκότωσε λίγα λεπτά νωρίτερα τον άνδρα της.

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο 64χρονος περίμενε τον 39χρονο έξω από το σπίτι του στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια. Μόλις τον είδε να βγαίνει από το γκαράζ, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε δύο φορές. Στη συνέχεια, έστρεψε το δίκαννο στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μαμά, κάποιος κακός σκοτώνει τον μπαμπά», φέρεται να φώναζε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ο 4χρονος γιος του θύματος, με τη μητέρα του να εκλιπαρεί για βοήθεια. «Βλέπω τον πατέρα μου, βλέπω τον άντρα μου» φώναζε η σύζυγός του 39χρονου και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνδρας της και ο πατέρας της ήταν ήδη νεκροί.

Πριν το φονικό σύμφωνα με τους ίδιους, υπήρξε ένταση και έπειτα ο 64χρονος σκότωσε με δίκαννο τον γαμπρό του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο ίδιος είχε έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό του με τη σύζυγό του. Είχε την πληροφορία ότι εκείνη μένει στο σπίτι μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της και θέλησε με τον άρρωστο αυτόν τρόπο να τον εκδικηθεί.

Aνατριχιάζουν οι μαρτυρίες από συγγενείς και γείτονες που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι περιγράφουν τον 39χρονο σαν ένα εξαιρετικό παιδί, οικογενειάρχη και πολύ καλό άνθρωπο. Όσοι είχαν ακούσει για τον 64χρονο πεθερό, τον παρουσιάζουν σαν ένα νευρικό άνθρωπο, «πατέρα αφέντη» που κακοποιούσε την οικογένειά του και μόλις ένιωσε πως εγκαταλείφθηκε, έσπευσε για να εκδικηθεί τον «υπαίτιο».

Ο «πατέρας αφέντης»

Συγγενής του δολοφονημένου 39χρονου, μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε πως ο πεθερός του ήταν ένας άνδρας με κακοποιητική συμπεριφορά προς την οικογένεια του, που μετά τις τελευταίες εξελίξεις μέσα στην οικογένεια του, θόλωσε.

«Ήταν πατέρας αφέντης, έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του, όταν τον εγκατέλειψαν, ήρθε εδώ και τον σκότωσε. Τον θεώρησε υπεύθυνο, όμως ήταν ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος, ο μόνος. Ήταν μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

«Στέλιο έλα μέσα»

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr, εξηγούν το πως βίωσαν οι ίδιοι το συμβάν μόλις έφτασαν στο σημείο αλλά και την κατάσταση στην οποία βρήκαν την σύζυγό του 39χρονου.

«Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς, ακούσαμε μπαμ, μπαμ, σαν να ήταν μηχανάκι. Μόλις φτάσαμε στο σημείο, είδαμε δύο ανθρώπους πεσμένους κάτω. Ο ένας ήταν με το κεφάλι κάτω και ο άλλος ήταν λίγο πιο μπροστά. Φώναζε η κοπέλα "Στέλιο έλα μέσα" και εκείνη την ώρα έγινε το φονικό. Ήταν και οι δύο ξαπλωμένοι, ήταν νεκροί», ανέφερε κάτοικος που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας.

«Μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας»

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει στο Newsbomb.gr όσα είδε να εκτυλίσσονται από την τραγωδία στη Νίκαια.

«Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”».

Ο αυτόπτης μάρτυρας συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».

Η κραυγή του πατέρα του 39χρονου

Η κραυγή του πατέρα μόλις μαθαίνει για τη δολοφονία του γιου του
Την ίδια ώρα ανατριχιάζει και η σκηνή του πατέρα του 39χρονου Στέλιου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του. Μόλις έγινε γνωστή η νέα τραγωδία, ο πατέρας του 39χρονου έφτασε στο σημείο της δολοφονίας.

Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την οικογένειά του. Κάθεται για λίγα λεπτά και ενημερώνεται για όσα έγιναν. Τον παρηγορούν συγγενείς του. Όμως, γυρίζει το κεφάλι και ξεσπά με μια κραυγή: «Στέλιο μου», φωνάζει. Και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη...

Σχετικές ειδήσεις