ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτό είναι το δίκαννο του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του

Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτό είναι το δίκαννο του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του

Το κίνητρο του 64χρονου - Συγκλονισμένοι οι γείτονες στη Νίκαια

Πανικός επικρατεί στη Νίκαια μετά τους θανάσιμους πυροβολισμούς σήμερα το πρωί, όταν ένας 64χρονος άνδρας σκότωσε με δίκαννο τον γαμπρό του, εφόσον φέρεται να νόμιζε πως ο 40χρονος αλλά και η κόρη του έκρυβαν τη σύζυγό του.

Στη φωτογραφία φαίνεται το όπλο τους εγκλήματος και ειδικότερα το δίκαννο με το οποίο ο πεθερός του θύματος προχώρησε στο φονικό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος ζούσε στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του. Στην πορεία όμως χώρισαν, με τη γυναίκα να αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα και ειδικότερα στη Νίκαια, όπου ζει η κόρη της και ο γαμπρός της. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον δράστη της δολοφονίας να θεωρούσε ως υπεύθυνους για τον χωρισμό του την κόρη του και τον γαμπρό του. Αναζητούσε τη γυναίκα του, μέχρι που την εντόπισε στη Νίκαια και τότε σήκωσε το δίκαννο, σκοτώνοντας τον 40χρονο άνδρα.

Nikaia4.jpg

Οι θανάσιμοι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Κυζίκου 25 στη Νίκαια. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο.

Την ίδια ώρα, οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς δήλωσαν συγκλονισμένοι, ενώ έκαναν λόγο και για την ύπαρξη δύο μικρών παιδιών μέσα στο σπίτι που συνέβη η οικογενειακή τραγωδία.

Σχετικές ειδήσεις