ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: «Στέλιο γύρνα πίσω» φώναζε η γυναίκα του 39χρονου ενώ εκείνος ήταν νεκρός

Νίκαια: «Στέλιο γύρνα πίσω» φώναζε η γυναίκα του 39χρονου ενώ εκείνος ήταν νεκρός
ΧΑΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ/ NEWSBOMB

Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το πως εκτυλίχθηκε η τραγωδία στη Νίκαια

Συγκλονιστικά είνα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη τραγωδία στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα έναν 39χρονο, που σκότωσε ο γαμπρός του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο, λίγο μετά το φονικού, βρέθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας, γείτονας του ζευγαριού και περιγράφει στην κάμερα το ανατριχιαστικό σκηνικό.

«Εγώ τη σύζυγο την είδα όταν έφτασα και ήταν τα θύματα κάτω. Η γυναίκα ήταν στο μπαλκόνι και οδυρόταν ''βλέπω τον πατέρα μου, βλέπω τον άνδρα μου''. Αυτή τη σκηνή είδα. Όταν έγινε, αυτή φώναζε ''Στέλιο γύρνα πίσω''.», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο, είδε μπροστά του τους δύο άνδρες νεκρούς στο έδαφος και δίπλα τους, τα όπλα του φονικού.

«Ανέβαινα το πρωί και άκουσα ένα θόρυβο. Φθάνοντας σε αυτό εδώ το σημείο βλέπω δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας να είναι μέσα στο παντοπωλείο, χτυπημένος στο κεφάλι και ο άλλος, ο πεθερός, στο πεζοδρόμιο. Και αυτός ξάπλα, η καραμπίνα αριστερά του και ένα κατσαβίδι. Και πιο πάνω είδα δύο κάλυκες, δύο φυσίγγια», κατέληξε.