ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νίκαια: Ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει τον γαμπρό του -Καρτέρι θανάτου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ

Νίκαια: Ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει τον γαμπρό του -Καρτέρι θανάτου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Ανατριχιάζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη νέα δολοφονία στη Νίκαια 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στη Νίκαια με θύμα έναν 39χρονο, που σκότωσε ο γαμπρός του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των κατοίκων της οδού Κυζίκου στη Νίκαια, ο πεθερός που σκότωσε με δίκανο τον γαμπρό του και έβαλε τέλος στη ζωή του είχε έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό του με τη σύζυγό του.

Ο 64χρονος, μάλιστα, που είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, είχε την πληροφορία ότι εκείνη μένει στο σπίτι με την κόρη της και τον γαμπρό της. Γείτονες μάλιστα στις μαρτυρίες τους ανέφεραν ότι ο 64χρονος κακοποιούσε τη σύζυγό του και έτσι η κόρη της με τον σύζυγό της τη φιλοξενούσαν για μήνες στο σπίτι τους στη Νίκαια και της είχαν βρει δουλειά.

Όμως, ο 64χρονος ήθελε με κάθε τρόπο να τον εκδικηθεί γιατί θεωρούσε ότι εκείνος ευθύνεται για την απομάκρυνσή τους. Και γι' αυτό οι αστυνομικοί βλέπουν την εκδίκηση πίσω από τα κίνητρα της δολοφονίας του 39χρονου.

Ο 64χρονος πυροβόλησε με μια σφαίρα στο κεφάλι τον 39χρονο, ο οποίος έπεσε αμέσως νεκρό δίπλα στο γκαράζ του αυτοκινήτου του. Στη συνέχεια προχώρησε λίγα βήματα και αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του 39χρονου παρακολουθούσε από το μπαλκόνι την τραγωδία και φώναζε στον σύζυγό του να φύγει από το σημείο. Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:23 και άμεσα έσπευσε στο σημείο, στη συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας.

Το σημείο αποκλείστηκε και η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας στη Νίκαια.

Τι λένε κάτοικοι για τη δολοφονία στη Νίκαια

«Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς, ακούσαμε μπαμ, μπαμ, σαν να ήταν μηχανάκι. Μόλις φτάσαμε στο σημείο, είδαμε δύο ανθρώπους πεσμένους κάτω. Ο ένας ήταν με το κεφάλι κάτω και ο άλλος ήταν λίγο πιο μπροστά. Φώναζε η κοπέλα "Στέλιο έλα μέσα" και εκείνη την ώρα έγινε το φονικό. Ήταν και οι δύο ξαπλωμένοι, ήταν νεκροί», ανέφερε κάτοικος που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας.

Η κραυγή του πατέρα μόλις μαθαίνει για τη δολοφονία του γιου του

Την ίδια ώρα ανατριχιάζει και η σκηνή του πατέρα του 39χρονου Στέλιου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του. Μόλις έγινε γνωστή η νέα τραγωδία, ο πατέρας του 39χρονου έφτασε στο σημείο της δολοφονίας.

Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την οικογένειά του. Κάθεται για λίγα λεπτά και ενημερώνεται για όσα έγιναν. Τον παρηγορούν συγγενείς του. Όμως, γυρίζει το κεφάλι και ξεσπά με μια κραυγή: «Στέλιο μου», φωνάζει. Και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη...

Σχετικές ειδήσεις