ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος ο 39χρονος - Θα υποβληθεί σε εξετάσεις εγκεφάλου

Άγιοι Ανάργυροι: Διασωληνωμένος ο 39χρονος - Θα υποβληθεί σε εξετάσεις εγκεφάλου

Αγίοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο και είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής τα ξημερώματα. Ο δράστης που βρισκόταν στην απομόνωση στις φυλακές Κορυδαλλού επιχείρησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό του μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με το Open, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 00:30. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Σε δύο περίπου ώρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον υποβάλουν σε αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης προσπάθησε να κρεμαστεί με γάζες.

Ο Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ Νίκος Ρήγας, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, η ψυχολόγος MSc Βέρα Αθανασίου, ο Γιάννης Τοπαλούδης αλλά και η σύζυγός του Κούλα Αρμουτίδου, μίλησαν στην εκπομπή για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους και για τα λάθη στο Α.Τ.

Δημογλίδου: «Όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

«Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αναφορικά με τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Δημογλίδου είπε «δεν μιλάμε για λάθη που οφείλονται σε υποστελέχωση, καθώς είδατε πόσες περιπολίες έφθασαν μετά το τραγικό συμβάν. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή αστυνομεύεται πολύ καλά. Γενικότερα η δυτική Αττική αστυνομεύεται καλά γιατί υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις γιατί δεν έπραξαν σύμφωνα με αυτά που έχουν διδαχθεί. Στην συγκεκριμένη διαδικασία υπήρχαν πολλά λάθη από την αρχή μέχρι το τέλος».
Αμέσως μετά τόνισε πως «όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Ψυχρός, κυνικός, απαθής, αμετανόητος επικαλέστηκε κενό μνήμης και ψυχιατρικά προβλήματα, ζητώντας το ακαταλόγιστο.

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυματισμό του είχε πει «ότι σκότωσε την Κυριακή γιατί την ήθελε μόνο δική του». Ενώπιον της ανακρίτριας επικαλέστηκε μια σειρά από ψυχιατρικά προβλήματα, που όπως είπε, δεν του επιτρέπουν να θυμηθεί τα όσα έκανε.

Αστυνομικός φρουρός: «Είδα τη γυναίκα να πέφτει κάτω και να βγάζει αίμα από στόμα και σώμα»

Από την δική του πλευρά, περιγράφει και ο 48χρονος αστυνομικός φρουρός το τι συνέβη την 1η Απριλίου, μπροστά από τα μάτια του. Μάλιστα, σε βάρος του, υπάρχει καταδικαστική απόφαση 8 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα.

«Βγήκα από τη σκοπιά και αντίκρισα τη γυναίκα και ένα άλλο άνδρα να βρίσκεται κολλημένος στο σώμα της από πίσω, να περπατούν αργά πλησιάζοντας προς τη σκοπιά, χωρίς να βλέπω καθόλου τα χέρια του.

Στη συνέχεια ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο από τη γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα να κρατάει ένα μεγάλο μαχαίρι, να το τραβάει από την πλάτη της, η γυναίκα να πέφτει κάτω με το πρόσωπο και να βγάζει αίμα από το στόμα και σώμα της», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις