ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Η 35χρονη λύνει τη σιωπή της - «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, δεν πέταξα το μωρό στον κάδο»

Αίγιο: Η 35χρονη λύνει τη σιωπή της - «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, δεν πέταξα το μωρό στον κάδο»
Σε αυτό τον κάδο πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της η 35χρονη
thebest

Το απόγευμα της Παρασκευής αποκαλύφθηκε ότι η 35χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, είναι τελικά η βιολογική μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό το πρωί της Πέμπτης (18/04) μέσα σε σακούλα, δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο.

H υπόθεση του νεκρού βρέφους συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η εξέταση DNA έδειξε ότι μητέρα του άτυχου βρέφους είναι η 35χρονη, η οποία νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στην Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, στο Ρίο.

Αρχικά είχε ισχυριστεί στην αστυνομία ότι δεν είχε γεννήσει ποτέ. Στην συνέχεια άλλαξε τα λεγόμενά της και υποστήριξε ότι γέννησε, αλλά δεν πέταξε εκείνη το μωρό.

«Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος»

Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις, η 35χρονη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, υποστήριξε πως δεν πέταξε το παιδί: «Όχι (δεν το πέταξα) μόνο κομμάτια σας λέω. Το είπα και στην αστυνομία. Κομμάτια ήταν. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος».

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της 35χρονης, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Φέρεται να είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Προς το παρόν δεν της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν εάν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά την γέννησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες και ότι κατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες.

Το χρονικό της φρίκης

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (18/4).

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μια 35χρονη γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γέννησε, γιατί όπως τους είπε απέβαλε.

Πράγματι, η 35χρονη τη Δευτέρα πήγε σε γυναίκα γυναικολόγο. Η γιατρός κατέθεσε στην αστυνομία επισκέφτηκε το ιατρείο της για γυναικολογική εξέταση.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/04/2019), όμως, η 35χρονη πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία. Από εκεί ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία, η οποία όλη νύχτα πραγματοποιούσε έρευνες για να εντοπίσει τη σορό του μωρού.

Απαντήσεις στις Αρχές κλήθηκαν να δώσουν και οι γονείς της 35χρονης, με τους οποίους μένει στο ίδιο σπίτι, όπως και ο αδελφός της. Όλοι τους υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα.

Πηγή:patrastimes.gr

Φωτο: thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ποιοι «έκαψαν» το γνωστό ποινικολόγο – Οι διάλογοι - φωτιά και τα 2 εκατ. ευρώ

Σχετικές ειδήσεις