ΕΘΝΙΚΑ

Ποιοι προσέβαλαν τον Παπούλια

Ποιοι προσέβαλαν τον Παπούλια

Εικασίες για σχέδιο πόλωσης από μέλη συγκεκριμένης οργάνωσης με… «φιλοσκοπιανό» συνήγορο.

Σε οργανωμένο σχέδιο πόλωσης και αναταραχής με στόχο τους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας αποδίδουν οι αρχές τις υποτιθέμενες αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτικών εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στη Χαλκίδα, στο περιθώριο της τελετής Αγιασμού των Υδάτων.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι συλληφθέντες δεν είναι «αγανακτισμένοι πολίτες» αλλά μέλη του συγκεκριμένου κινήματος που δραστηριοποιείται εκφράζοντας συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Μάλιστα δικηγόρος τους είναι ο κ. Τάρτης ο οποίος στο παρελθόν έχει μηνύσει άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ δηλώνει και… «Μακεδόνας» της πΓΔΜ!

Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Τάρτης είναι "φιλοσκοπιανός" δικηγόρος στην Χαλκίδα και αυτοαποκαλείται «γηγενής Μακεδόνας». Πρόκειται για τον άνθρωπο που μήνυσε τους Έλληνες καταδρομείς, επειδή φώναξαν πατριωτικά συνθήματα στην διάρκεια παρέλασης κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Παρακολουθήστε με προσοχή τα βίντεο που ακολουθούν. Στο πρώτο θα παρακολουθήσετε την απελευθέρωση των συλληφθέντων για τις αποδοκιμασίες, ενώ στο δεύτερο την συνέντευξη του δικηγόρου τους σε κανάλι των Σκοπίων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποσπάσματα στο βίντεο 1 στο σημείο 31:02 και στο βίντεο 2 στο σημείο 31:40.

Διαβάστε επίσης:

Οι Σκοπιανοί «έκλεψαν» Μακεδονομάχο και τον έκαναν δικό τους!

Προκλητικός ο Γκρούεφσκι σε Σαμαρά-Παπαδήμο

Απάντηση σε Γκρουέφσκι και Σκόπια

Απεβίωσε ο Κίρο Γκλιγκόροφ

Με φορτηγάκι περιέφεραν τη σoρό του Κίρο Γκλιγκόροφ