GOSSIP

Η Kate Middleton γυμνή σε γαλλικό περιοδικό!

Η Kate Middleton γυμνή σε γαλλικό περιοδικό!

"Οι φωτογραφίες που θα κάνουν το γύρο του κόσμου" είναι ο τίτλος του γαλλικού περιοδικού Closer και όχι άδικα!

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος με τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρυ σε ένα ξέφρενο πάρτυ και ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταρακουνήσει το παλάτι.

Αυτή τη φορά η ημίγυμνη Kate Middleton πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Closer το οποίο φαίνεται να εντόπισε το πριγκιπικό ζεύγος στις πρόσφατες διακοπές του στη Γαλλία.

Και ενώ η Kate αισθανόταν άνετα χωρίς το πάνω μέρος του μαγιώ της οι παπαράτσι έτριβαν τα χέρια τους με τις ημίγυμνες φωτογραφίες της Kate. Η πριγκίπισσα δείχνει χαλαρή και μάλιστα ιδιαίτερα τρυφερή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι φωτογραφίες είναι "αυθεντικές", ανακοίνωσαν πριν από λίγο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ υπογραμμίζοντας ότι η δούκισσα και ο σύζυγός της Ουίλιαμ είναι "θυμωμένοι" και έχουν μείνει "κατάπληκτοι" από τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών.

"Θεωρούμε ότι μια κόκκινη γραμμή ξεπεράστηκε", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι τα Ανάκτορα "θα ζητήσουν τη συμβουλή γάλλων δικηγόρων για να εξετάσουν τις ενέργειες στις οποίες θα αποφασίσουν να προβούν".

Η ανακοίνωση των φωτογραφιών, οι οποίες θα είναι οι πρώτες του είδους που αφορούν τη δούκισσα, ήρθε να επισκιάσει τη μεγάλη περιοδεία του ζεύγους στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού προς τιμήν των 60 χρόνων της βασιλείας της Ελισάβετ Β'.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα διαδόχου Κάρολου, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011 ενώπιον δύο δισεκατομμυρίων τηλεθεατών, εκ των οποίων πολλοί στην Ασία, έφθασαν την Πέμπτη στη Μαλαισία, δεύτερο σταθμό μετά τη Σιγκαπούρη μιας περιοδείας εννέα ημερών.

Στην Κουάλα Λουμπούρ το ζευγάρι θα παραμείνει έως αύριο Σάββατο πριν ταξιδέψει στα δύο μικρά κράτη του Ειρηνικού, επίσης μέλη της Κοινοπολιτείας, στα νησιά Σολομώντα από την Κυριακή έως την Τρίτη και στα νησιά Τουβαλού έως την Τετάρτη.

Η περιοδεία ήταν μια καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να προετοιμαστεί στην πράξη ενόψει μιας ενδεχόμενης διαδοχής στο θρόνο, κυρίως με την πρώτη επίσημη ομιλία στο εξωτερικό που εκφώνησε χθες η Κέιτ στη Μαλαισία.