GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλωσα χωρίς πατέρα από 2,5 ετών

Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλωσα χωρίς πατέρα από 2,5 ετών

Για τα εγκαταλελειμμένα μωρά που αφήνουν οι μητέρες τους στα ιδρύματα μίλησε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με καλεσμένο τον Αντώνη Σρόιτερ.

Πάνω στην κουβέντα λοιπόν η Ελένη αποκάλυψε άκρως προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή της, που δεν τις είχε ξαναμοιραστεί με τους τηλεθεατές της.

Εξομολογήθηκε ότι έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μόλις δυόμισι ετών και πως για μεγάλο χρονικό διάστημα μεγάλωνε μόνο με τη μητέρα της.

«Μια κακή μάνα είναι ότι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί, γιατί η μάνα είναι γεννημένη να είναι μάνα, που σημαίνει μια τεράστια αγκαλιά μόνο με αγάπη. Το να μην υπάρχει η μητέρα, εάν γεννηθείς και έτσι μεγαλώσεις, με την ιδέα ότι σ' αυτή τη ζωή δεν υπάρχει η μητέρα το συνηθίζεις», είπε η Ελένη.

Και συνέχισε: «Εγώ έχασα τον πατέρα μου δυόμισι χρονών. Έτσι μεγάλωσα. Δεν ήμουν 15 και τον έχασα και κατάλαβα τη διαφορά. Δεν την κατάλαβα γιατί έτσι μεγάλωσα. Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν μεγαλώνεις στερημένος τον ένα σου γονιό, το αποδέχεσαι και προχωράς έτσι γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά το να μεγαλώνεις με μια σκληρή, κακιά μάνα, τέρας θεωρώ ότι αυτό είναι ότι χειρότερο για ένα παιδί».