GOSSIP

Το μυστικό της Άννας Βίσση: Η άγνωστη υιοθεσία της ελληνίδας σταρ!

Το μυστικό της Άννας Βίσση: Η άγνωστη υιοθεσία της ελληνίδας σταρ!

Μετά από αρκετό καιρό το μυστικό της αποκαλύφθηκε...

Η Άννα Βίσση ξέρει να κρατάει μυστικά και μάλιστα κρυμμένα καλά! Αν και τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα στραμμένα επάνω της, ποτέ κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει μάθει για την άγνωστη οικογένειά της, τους τρεις γιους της που μπορεί να ζουν μακριά της, αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην τη σκέφτονται και να μην την αγαπούν!

Πριν από τρία χρόνια, η Άννα αποφάσισε να κάνει το ταξίδι που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας! Η τραγουδίστρια είχε ταξιδέψει στην Κένυα το 2010 έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε από τον Μητροπολίτη Κένυας Μακάριο και το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», προκειμένου να δημιουργήσει ένα ορφανοτροφείο εκεί για τα εκατοντάδες παιδιά που το έχουν ανάγκη, ζώντας μια εμπειρία που πραγματικά τη συγκλόνισε!

H τραγουδίστρια, τότε, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο site της, έγραψε και το παρακάτω κείμενο, αναφερόμενη στο ταξίδι της: «Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που κάνουμε εκείνο το "συγκεκριμένο" ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω, είναι σαν να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα. Στη αρχή φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις, σοκάρεσαι, μετά ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις και θες να κάνεις κάτι άμεσα και ύστερα απλώς γίνεσαι ένα με αυτά τα παιδιά που ό, τι -μα ό, τι- κι αν τους έχει συμβεί στη ζωή τους, χαμογελάνε και είναι έτοιμα να αγαπηθούν και να αγαπήσουν. Και έτσι από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας, ξαφνικά ξυπνάς από τον δικό σου «πολυτελή» λήθαργο και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα».

Τα τρία αγόρια της και η απέραντη αγάπη που τρέφει για αυτά

Ήταν αλήθεια, κάτι μέσα της είχε αλλάξει. Κάτι είχε συμβεί σε αυτό το ταξίδι, κάτι που δεν το έμαθε κανείς άλλος παρά μόνο όσοι βρίσκονταν εκεί παρόντες και οι δικοί της άνθρωποι.

Κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μητέρα τριών αγοριών, των Μπέρναρντ 13 ετών, Χάρισον 12 ετών και Πάτρικ 10 ετών σήμερα, που ζούσαν υπό απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, όταν το «Σοφία για τα Παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του! Η ίδια, παρούσα τότε στο γεγονός, εκδήλωσε την επιθυμία της να αναλάβει τα τρία αδέλφια μέσω του προγράμματος «Υιοθετώ ένα Παιδί» και άνοιξε την αγκαλιά της για όσες μέρες ήταν εκεί! Μέχρι τη στιγμή που συνάντησαν την Άννα, δεν είχαν γνωρίσει την τρυφερότητα και την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στοργή από κανέναν! Τα αγόρια δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τους τη μητέρα τους, καθώς την έχασαν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ ο πατέρας τους βρίσκεται στη φυλακή εδώ και χρόνια! Η Άννα μαθαίνει ανελλιπώς νέα τους και τα αγόρια δεν την ξεχνούν ποτέ.

Της γράφουν και της στέλνουν κάρτες, κρατώντας την Άννα, τη μητέρα τους, χαραγμένη στην καρδιά τους!

Κανείς δε μπορεί να τους στερήσει πια την ευκαιρία να ονειρευτούν μια καλύτερη ζωή!