GOSSIP

Θα το πάρει το κορίτσι ο Κράουτς

Θα το πάρει το κορίτσι ο Κράουτς
Μπορεί να άργησε λίγο, ωστόσο έπειτα από δύο χρόνια αναμονής, ο επιθετικός της εθνικής Αγγλίας και της Τότεναμ, Πίτερ Κράουτς...

Μπορεί να άργησε λίγο, ωστόσο έπειτα από δύο χρόνια αναμονής, ο επιθετικός της εθνικής Αγγλίας και της Τότεναμ, Πίτερ Κράουτς, όρισε την ημερομηνία του γάμου του με την Άμπι Κλάνσι.

Ο πανύψηλος στράικερ, μπορεί εδώ και δύο χρόνια να είχε κάνει την πρόταση γάμου στην πανέμορφη Άμπι, ωστόσο αυτή ενώ φορούσε το δαχτυλίδι αξίας 200.000 λιρών, έμενε …αστεφάνωτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daillymail, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, κι ενώ ήδη το ζευγάρι έχει και απόγονο, ο Πίτερ ανακοίνωσε πως τα …στέφανα θα φορεθούν στις 31 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Stapleford Park που βρίσκεται στο Λέτσεστερ.

Η σχέση των δύο έχει περάσει από φουρτούνες πολλές φορές στο παρελθόν, κυρίως από τα ερωτικά σκάνδαλα του Κράουτς, ωστόσο το ζευγάρι ήταν πάντα αγαπημένο και ξεπερνούσε τις όποιες δυσκολίες.

Πλέον, έφτασε η ώρα που η συμβίωσή τους θα γίνει και επίσημα, με τον Πίτερ Κράουτς να μην κρύβει τη χαρά του για το γεγονός…