GOSSIP

Mel Gibson: «Ήταν μόνο μία άσχημη στιγμή, όμως με πρόδωσαν»

Mel Gibson: «Ήταν μόνο μία άσχημη στιγμή, όμως με πρόδωσαν»
Μιλάει για πρώτη φορά για το συμβάν με την πρώην σύντροφό του και για τις κασέτες στις οποίες βρίσκεται σε παραλήρημα...

Μιλάει για πρώτη φορά για το συμβάν με την πρώην σύντροφό του και για τις κασέτες στις οποίες βρίσκεται σε παραλήρημα. Παραδέχεται ότι είπε πολύ άσχημα πράγματα εκείνη την ημέρα, για τα οποία έχει μετανιώσει. Τόνισε όμως ότι οι κασέτες είχαν «πειραχτεί» και πρόσθεσε ότι αισθάνεται προδομένος από την Oksana Grigorieva.
«Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος τον ηχογραφεί; Ποιος μπορεί να πιστέψει σε μία τέτοια προδοσία; Είναι απλά μία πολύ άσχημη στιγμή στο χρόνο, από έναν άνθρωπο, σε μία μέρα. Δεν αντιπροσωπεύει αυτά που πιστεύω και τον τρόπο που φέρομαι στον κόσμο καθημερινά»,
ανέφερε ο ηθοποιός για το περιστατικό που συνέβη τον Ιανουάριο του 2009.

Πρόσθεσε ότι επρόκειτο για μία στιγμή ενός ξεσπάσματος, σε ένα καβγά και στην προσπάθεια μάλλον να απομακρυνθεί από μία κακή σχέση. Δήλωσε ένοχος για να τελειώνει η υπόθεση και να μην τραβήξει άλλο αυτή η ιστορία.
«Οι δίκες θα συνεχίζονταν για μεγάλο διάστημα και μπορεί στο τέλος να μην υπήρχε καμία κατηγορία. Το τελείωσα νωρίτερα για τα παιδιά και την οικογένειά μου. Θα γινόταν χειρότερο τσίρκο. Δεν είναι δυνατόν να τραβολογά κανείς όλη την οικογένειά του για όλο αυτό το διάστημα», είπε. Τέλος, καθώς όλη αυτή η ιστορία του έκανε κακό, πιστεύει ότι η καριέρα του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
«Δεν με νοιάζει πια. Μπορώ να μην ξαναπαίξω σε ταινία και αν κάνω κάτι πλέον θα είναι επειδή θα το διασκεδάσω.»

Gossip-tv