GOSSIP

Η Μιράντα Κερ εκθαμβωτική στην πρεμιέρα του συζύγου της

Η Μιράντα Κερ εκθαμβωτική στην πρεμιέρα του συζύγου της
Γέννησε πριν από τρεις μόλις μήνες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε καμία περίπτωση το διάσημο....

Γέννησε πριν από τρεις μόλις μήνες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε καμία περίπτωση το διάσημο μοντέλο της Victoria Secret να δώσει ένα εντυπωσιακό παρόν, κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας του συζύγου της χτες.


Συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Orlando Bloom στο φεστβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης, για την πρώτη προβολή του “The Good Doctor”.
Αντί όμως ο Orlando να κλέψει την παράσταση με τις υποκριτικές του ικανότητες, η ίδια μέσα στο low-cut μαύρο της άφησε φωτορεπόρτερς και κοινό με το στόμα ανοικτό.


Η 28χρονη Miranda, διάσημο μοντέλο εσωρούχων αξιοποίησε τα ελάχιστα επιπλέον κιλά τη εγκυμοσύνης με τον καλύτερο τρόπο. Οι καμπύλες της κάτω από τη λυγερή κορμοστασιά της σήκωσαν πλήθος θετικών σχολίων και η Victoria Secret πρέπει να αναθεωρήσει το οικονομικό της συμβόλαιο.

Γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τον μικρό Flynn Christopher Bloom στις 6 Ιανουαρίου, σε λιγότερο από έξι μήνες μετά από τη μυστική τελετή γάμου με τον αγαπημένο της Orlando.

Ο σταρ των “Πειρατών της Καραϊβικής” στάθηκε περήφανα δίπλα της όχι μόνον κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας, αλλά και αργότερα ως φιλοξενούμενοι στο πάρτι που έδωσε η Stolichnaya Vodka στο “The W Hotel”.


H υπόθεση του θρίλερ περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα και τη ζωή ενός γιατρού, του Dr Martin Ploeck, τον οποίο βεβαίως υποδύεται ο 34χρονος Orlando Bloom, ο οποίος ξοδεύει τη ζωή του ψάχνοντας… τον σεβασμό.

Έως ότου συναντά μια 18χρονη ασθενή, την Diane, πάσχουσα από μια σοβαρή λοίμωξη του νεφρού. Όλα αρχίζουν στο σημείο εκείνο που δίνεται μια αναγκαία ώθηση αυτοεκτίμησης από μέρους του, στην προσπάθεια του η Diane να γίνει καλά.

Όταν όμως η υγεία της βελτιώνεται, μπροστά στο φόβο πως θα την χάσει, παρεμβαίνει στη θεραπεία της με αρνητικό πια τρόπο, προκειμένου να την κρατήσει κοντά του στο νοσοκομείο για πάντα!