GOSSIP

Το δράμα γνωστής παρουσιάστριας για τον αδελφό της

Το δράμα γνωστής παρουσιάστριας για τον αδελφό της
Δύσκολες στιγμές περνά τον τελευταίο καιρό γνωστή παρουσιάστρια...

Δύσκολες στιγμές περνά τον τελευταίο καιρό γνωστή παρουσιάστρια, λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης του αδελφού της. Εδώ και καιρό η δουλειά που τον βοήθησε η ίδια να στήσει δεν πάει καθόλου καλά με αποτέλεσμα τα οικονομικά προβλήματα να τον έχουν πνίξει και τα χρέη να τον κυνηγούν ασταμάτητα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, που αντιμετωπίζει ο νεαρός αδελφός της παρουσιάστριας είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση τον έχει καταβάλει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να έχει χάσει το γέλιο του και την διάθεσή του για επικοινωνία με τους ανθρώπους. Είναι κλεισμένος εδώ και μέρες στο σπίτι του και δεν θέλει να δει κανέναν.

Η ίδια μάλιστα προσφέρθηκε να τον βοηθήσει οικονομικά πολλές φορές στο παρελθόν που αντιμετώπιζε και πάλι οικονομικά προβλήματα, ώστε ο ίδιος τώρα δεν θέλει και πάλι να της ζητήσει βοήθεια, όπως ισχυρίζεται πολύ καλός του φίλος που γνωρίζει το πρόβλημα.

Χθες βράδυ μάλιστα η ίδια η παρουσιάστρια ήταν αρκετή ώρα έξω από την πόρτα του σπιτιού του και τον παρακαλούσε να της ανοίξει για να μπει μέσα και να μιλήσουν, αλλά ο αδελφός της δεν ήθελε να δει κανέναν με αποτέλεσμα η ίδια να φύγει άπραγη. Ζήτησε έτσι από το στενό του συνεργάτη να της πει ποια ακριβώς είναι η οικονομική κατάσταση και ποια είναι τα χρέη προκειμένου να βοηθήσει η ίδια χωρίς να περιμένει τον αδελφό της να της το ζητήσει.

Επικοινώνησε μάλιστα και με γνωστό ψυχολόγο προκειμένου να την στηρίξει ώστε να χειριστεί το πρόβλημα και να δει τον αδελφό της.