GOSSIP

Ποια είναι η «ένοχη απόλαυση» των star στα Mad Awards;

Ποια είναι η «ένοχη απόλαυση» των star στα Mad Awards;
Διαβάστε τι αποκάλυψαν οι διάσημοι για τις αδυναμίες τους...

Αν νομίζατε πως μόνο ο Αχιλλέας είχε την «αχίλλειο πτέρνα» του τότε κάνετε λάθος καθώς οι εγχώριοι star δαγκώνουν το «μήλο» σαν άλλοι πρωτόπλαστοι και όχι μόνο δε ντρέπονται αλλά μας το παραδέχονται.

Η σοκολάτα και τα γλυκά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία των celebrities παρόλο που καταφέρνουν με μαγικά ξόρκια που θα ζήλευε ακόμα και ο Harry Potter να μας επιδεικνύουν ζηλευτά σώματα γαζέλας. Έτσι, η Βίκη Καγιά, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Ναταλία Δραγούμη, η Κατερίνα Στικούδη, η Δούκισα Νομικού, η Μαριέτα Χρουσαλά και η Βαλάντω δε μπορούν να πουν όχι στη σοκολάτα και τα παγωτά τα οποία και καταναλώνουν σα να μην υπάρχει αύριο.

Επιμένοντας στην κατηγορία των φαγητών η, η Ελεονώρα Μελέτη και η Νάντια Μπουλέ δήλωσαν πως είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις τους, η Δέσποινα Καμπούρη δε μπορεί να αντισταθεί στη nutella ενώ η Ilia Darlin και η Λυδία Παπαϊωάννου μας εκμυστηρεύτηκαν πως οι τηγανητές πατάτες είναι το μικρό τους μυστικό. Η λατρεμένη Λυδία βέβαια δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή τη δήλωση και μας ψιθύρισε στο αυτί πως «στον ερωτικό τομέα δε δείχνω πολύ χαρακτήρα».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr