GOSSIP

Αέρας αλλαγών πνέει για την Megan Fox

Αέρας αλλαγών πνέει για την Megan Fox
Η Megan Fox πρόσφατα επανήλθε στην πρότερη καλή της φόρμα, με τις καμπύλες της να δεσπόζουν, αφού πέρασε ένα διάστημα οπότε και είχε αδυνατίσει υπερβολικά.

Η Megan Fox πρόσφατα επανήλθε στην πρότερη καλή της φόρμα, με τις καμπύλες της να δεσπόζουν, αφού πέρασε ένα διάστημα πριν και μετά τον γάμο της αλλά και πριν από την περσινή φωτογράφιση για την καμπάνια του G. Αrmani, οπότε και είχε αδυνατίσει υπερβολικά.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεταν ότι ίσως πάσχει από νευρική ανορεξία. Η 25χρονη ηθοποιός βαλθηκε να τους διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καθώς εθεάθη χθες κατά τη διάρκεια διαλλείματος των γυρισμάτων της ταινίας This Is Forty in Los Angeles και έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση.

Εν τω μεταξύ η M. Fox γνωστοποίησε ότι θα αφαιρέσει το τατουάζ της Μέριλιν Μονρόε που έχει στο δεξί της χέρι. Όπως είπε αυτό θα το κάνει γιατί δεν θέλει να προσελκύει «αρνητική ενέργεια», με την έννοια ότι η Μονρόε είχε υποφέρει πολλά στην ζωή της και κατά συνέπεια αποτελεί εκ των πραγμάτων πόλο έλξης αρνητικής ενέργειας.