ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Δείτε πού θα φτάσει υδράργυρος τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Δείτε πού θα φτάσει υδράργυρος τις επόμενες ημέρες

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Για αύριο, Τετάρτη (27/01/2016), σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 έως 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -01 (μείον 1) έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: αρχικά ανατολικοί και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο αιγαίο 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς.
Θερμοκρασία: από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη τις πρωινές ώρες όποτε θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 έως 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Πέμπτη (28/01) λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Παρασκευή (29/01) λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά και νότια πελάγη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο (30-01) και την Κυριακή (31-01) λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με παροδικές βροχές. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανεμών την Κυριακή. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση το Σάββατο. Κατά τόπους παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα (01-02 ) γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σχετικές ειδήσεις