ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία και προσεχώς… μίνι καύσωνας!

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία και προσεχώς… μίνι καύσωνας!

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο (16/4), με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος ο καιρός, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Tην Κυριακή επίσης περιμένουμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 28 βαθμούς με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται στη δυτική Ελλάδα.

Από Δευτέρα αναμένεται και μίνι καύσωνας με το θερμόμετρο να φτάνει τους 30 βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις