ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία LIVE: Δείτε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας σημειώθηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες

Κακοκαιρία LIVE: Δείτε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας σημειώθηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες

Είδησεις για κακοκαιρία:Αυτά είναι τα νεώτερα για την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Το Σάββατο 07/01 οι ψυχρές αέριες μάζες έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών (ο πίνακας δεν περιλαμβάνει τους σταθμούς στα χιονοδρομικά κέντρα, πχ. στο Λαϊλιά Σερρών η ελάχιστη θερμοκρασία ήταν -18 βαθμοί).

kairos thermokrasies

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα κεντρικά και νότια, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, καθώς και σε περιοχές του Έβρου και του ΒΑ Αιγαίου (Χάρτης 1, οι περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα δίνονται με αποχρώσεις του μπλε ενώ οι χιονοπτώσεις σημειώνονται με στίγματα), ενώ πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα. Ειδικά στη Β. Ελλάδα, η θερμοκρασία θα παραμείνει συνεχώς σε πολύ χαμηλά επίπεδα (αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν) και επομένως απαιτείται αυξημένη προσοχή για τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

ariadne press6a

Την Κυριακή 08/01 χιονοπτώσεις αναμένονται στην Εύβοια, παροδικά στην Αττική και κυρίως στην Κρήτη, ενώ πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται στα ηπειρωτικά, με ολικό παγετό σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Πηγή: meteo.gr

Σχετικές ειδήσεις