ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΤΩΡΑ: Πού βρέχει αυτή τη στιγμή

Καιρός ΤΩΡΑ: Πού βρέχει αυτή τη στιγμή

Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) – Ποιες περιοχές «σαρώνει» το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας

Η φονική κακοκαιρία που «σαρώνει» τη χώρα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια συνεχίζει την επέλασή της.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα Κυριακή (25/2) αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το βράδυ εκ νέου στα δυτικά με σταδιακή ανατολική επέκταση.

Χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνές.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια της χώρας πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 4 και 8 βαθμούς κελσίου.

Δείτε ΕΔΩ πού βρέχει και πού χιονίζει αυτή τη στιγμή

Σχετικές ειδήσεις