ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: 24χρονος ασελγούσε σε βάρος της αδερφής του

Σοκ στην Κρήτη: 24χρονος ασελγούσε σε βάρος της αδερφής του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ο εφιάλτης που ζούσε μία 19χρονη κοπέλα και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι! Η νεαρή για χρόνια δεχόταν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του αδερφού της, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της, ενώ οι γονείς της την έκλειναν σε δωμάτιο χωρίς νερό και φαγητό.

Η 19χρονη περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το δράμα της στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η συμβίωση με την οικογένεια της είχε στιγματίσει την εφηβικής της ηλικία. Ο εφιάλτης της δεν περιοριζόταν μόνο στην σεξουαλική της κακοποίηση από τον αδερφό της αλλά, όπως καταγγέλλεται, την έβριζαν και την χτυπούσαν οικογενειακώς ενώ κάποιες φορές την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό.

«Με βίαζε από τα 14»

Στα αθώα εφηβικά χρόνια που ζούνε τα ανέμελα παιδιά, η νεαρή κοπέλα βρισκόταν αντιμέτωπη με μια αρρωστημένη πραγματικότητα, που έμελλε να της στιγματίσει τη ζωή!

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, σε ηλικία 14 ετών άρχισε να την αποπλανεί και να την βιάζει ο μεγαλύτερος αδερφός της.

Η ίδια κατήγγειλε πως την έβριζαν, την ξυπνούσαν μέσα στα άγρια χαράματα για να τους αγοράσει τσιγάρα, την χτυπούσαν και κατά διαστήματα την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο, στερώντας της το φαγητό και το νερό για να την τιμωρήσουν!

Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν, ο 24χρονος ξεκίνησε να ασελγεί σε βάρος της αδερφής του όταν εκείνη ήταν 14 ετών και εκείνος 18 ετών.

«Ήμουν κακό παιδί»

Η 19χρονη πέρασε ατελείωτες ώρες κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο, «κλέβοντας» με την ακοή της χαρούμενες στιγμές που περνούσαν τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειας. Την ώρα που όλοι έτρωγαν μαζί, η κοπέλα προσπαθούσε να «γευτεί» την απομόνωση, για να μην τρελαθεί. Η δικαιολογία των δικών της για όσα της συνέβησαν; Ήταν «κακό παιδί»!

«Τον ζηλεύει γιατί του έχω αδυναμία»

Στο πρόσωπο της μητέρας της η νεαρή βλέπει τον εχθρό, καθώς η στοργική αγκαλιά είχε μετατραπεί σε τιμωρίες, βρισιές και ξύλο! Ακόμα και στο δικαστήριο έκατσαν η μία απέναντι στην άλλη με την μητέρα να κατηγορεί την κόρη ότι ζηλεύει τον αδερφό της, στον οποίο είχε αδυναμία.

Από τις καταγγελίες ο δράστης φέρεται, μεταξύ άλλων να την οδηγούσε σε ένα ερειπωμένο κτίριο όπου την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Και αυτό γινόταν κατ' εξακολούθηση

Έκρυβε τον εφιάλτη σαν επτασφράγιστο μυστικό

Τις ανατριχιαστικές στιγμές που ζούσε η τότε έφηβη κοπέλα, τις φύλαγε καλά σαν ένα μυστικό που δεν έπρεπε ποτέ να μαθευτεί.

Η ανήλικη δεν είχε αποκαλύψει ποτέ πριν σε κανένα τα όσα της έκανε ο αδερφός της, ο οποίος - όπως καταγγέλθηκε - από τη μία την κακοποιούσε σεξουαλικά και από την άλλη την έδερνε και την έβριζε. Και όπως ακούστηκε στο ακροατήριο, δεν ήταν ο μόνος.

Η γιαγιά αποκάλυψε το μυστικό

Την καταγγελία έκανε η γιαγιά των παιδιών, στην οποία το μικρότερο κορίτσι φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα της είχε κάνει ο αδερφός της, ωστόσο η ανήλικη αρνείται να δώσει επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία.

Η 19χρονη σήμερα Ηρακλειώτισσα έχει παντρευτεί και μάλιστα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης κύησης. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγος της, η οικογένεια του αλλά και η γιαγιά της, η οποία την στηρίζει με όλη της την δύναμη. Με τον αδερφό της δεν έχει καμία σχέση, ούτε καν μιλούν. Τον βλέπει και τον αποστρέφεται, ανακαλώντας στη μνήμη της όσα έζησε στα χέρια του, την σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική της κακοποίηση. Δεν κρύβει την οργή και την δυσφορία της όταν τον αντικρίζει.

Ο 24χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Ο 24χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η αδερφή του. «Μα είναι δυνατόν να μου λέτε ότι έκανα αυτά τα πράγματα στην αδερφή μου; Δεν είχα ανάγκη. Είχα σχέσεις αλλά και σχέσεις να μην είχα, δεν θα το έκανα στην αδερφή μου».

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 24χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για την κατηγορία της αιμομιξίας.

Διαβάστε επίσης: Όργιο κρουσμάτων παιδεραστίας στην Κρήτη

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την Κρήτη

Φήμες παιδεραστίας «ταλανίζουν» το Ρέθυμνο