ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έγραψε σ’ αγαπώ με το ίδιο του το αίμα

Κρήτη: Έγραψε  σ’ αγαπώ με το ίδιο του το αίμα

Τον σκότωσα… Σ’ αγαπώ…Να προσέχεις τα παιδιά.


Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 38χρονου Γερμανού προπονητή, Σβεν Στέφεν, προς τη σύζυγό του, λίγο πριν αυτοπυροβοληθεί.

Στην κατάθεσή της η σύζυγος του προπονητή πολεμικών τεχνών εξήγησε ότι όταν πήγε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, όπου εργάζεται η ίδια, την κάλεσε στην κουζίνα για να της πει «κάτι σημαντικό».

Την κοίταξε στα μάτια κι έγραψε το «σ' αγαπώ» με το ίδιο του το αίμα.

Η γυναίκα ανέφερε πως δεν ήταν ποτέ βίαιος, αλλά για ό,τι έκανε έφταιγε το γεγονός ότι είχε παρεξηγήσει τη φιλική της σχέση με τον γνωστό αθλητή του body building, Στέλιο Κτιστάκη.

Ήταν ένα τεράστιο σοκ για την 30χρονη να αντικρύσει τον άνδρα της και πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών της αιμόφυρτο στο πάτωμα , μαθαίνοντας ταυτόχονα ότι είχε πυροβολήσει τον Στέλιο Κτιστάκη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως με εντολή του πατέρα του 38χρονου, τα όργανά του δόθηκαν για μεταμόσχευση και χθες στέφθηκαν με επιτυχία οι σχετικές επεμβάσεις σε έξι συνολικά άτομα.

Από την άλλη πλευρά , μέσα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο Στέλιος Κτιστάκης ανέβασε μία φωτογραφία του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα ζωής.

Δύσκολες στιγμές περνά ο ίδιος ύστερα από την ενημέρωσή του από τους γιατρούς ότι μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στη σπονδυλική του στήλη και θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο 35χρονος, ωστόσο δε χάνει την ελπίδα του καθώς όπως υποστηρίζει αφού έπεζησε από τη δολοφονική επίθεση θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την αποκατάστασή του.