ΕΛΛΑΔΑ

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Με αίμα γράφτηκε το τέλος της μοιραίας σχέσης του 35χρονου ταχυδρομικού διανομέα με την 42χρονη υπάλληλο των ΕΛΤΑ Πειραιά, που βρήκε το θάνατο το πρωί της Πέμπτης.

Στο παρελθόν, οι δυο τους ήταν ζευγάρι, ωστόσο όταν η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να διακόψουν την ερωτική τους σχέση, ο 35χρονος δεν σταμάτησε λεπτό να την ενοχλεί, βγάζοντας στην επιφάνεια τον πλέον βίαιο χαρακτήρα του.

Άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας θυμούνται ότι τον τελευταίο καιρό, η 42χρονη έδειχνε φόβο και ανασφάλεια. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, θέλοντας να κρατήσει τον πρώην σύντροφό της μακριά τόσο από την ίδια όσο και από τα δύο παιδιά της.

Και οι δύο εργαζόταν στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου. Οι συνεχείς προστριβές και οι καυγάδες οδήγησαν τη γυναίκα να ζητήσει τη μετάθεσή της στα ΕΛΤΑ Πειραιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τετάρτης, ο δράστης την επισκέφθηκε, ενώ εικάζεται ότι έβαλε φωτιά και έκαψε το αυτοκίνητό της, που είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι της.

Την Πέμπτη, η άτυχη γυναίκα παρουσιάστηκε για πρώτη μέρα στο Ταχυδρομείο του Πειραιά, θέλοντας έτσι να απομακρυνθεί από τον πρώην σύντροφό της.

Όμως έκανε λάθος. Ο 35χρονος πήρε ένα περίστροφο, εισέβαλλε στον πρώτο όροφο του Ταχυδρομείου και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έδειχνε πολύ ψύχραιμος τη στιγμή του εγκλήματος. Αφότου ξεκίνησε να πυροβολεί, απομάκρυνε τους παριστάμενους και συνέχισε το δολοφονικό έργο του.

Αμέσως μετά, πήγε στο γραφείο της προϊσταμένης, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε τι είχε κάνει. Παρέμεινε εκεί μέχρι που τον συνέλαβαν.