ΕΛΛΑΔΑ

Τραμπούκοι απείλησαν την οικογένεια Κ. Χαρδαβέλλα

Τραμπούκοι απείλησαν την οικογένεια Κ. Χαρδαβέλλα

Προσπάθεια τρομοκράτησης, μέσω της οικογένειάς του, δέχτηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας από ακραία στοιχεία, σήμερα το μεσημέρι, κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα στις 3 περίπου το μεσημέρι, όταν η σύζυγος του Κ. Χαρδαβέλλα βγήκε από το σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο και ενώ βάδιζε στην οδό Αφροδίτης, την πλησίασαν δύο μηχανές, τη σταμάτησαν και ο ένας από τους αναβάτες τους, σηκώνοντας το προστατευτικό ανεμοθωράκιο στο πρόσωπό του, της είπε: «Μία εβδομάδα ακόμα θα κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Μετά τοίχο-τοίχο».

Στη συνέχεια, απομακρύνθηκαν προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρου. Ο Κ. Χαρδαβέλλας ενημέρωσε αμέσως το Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό κ. Οικονόμου και τον διευθυντή Εθνικής Ασφάλειας στρατηγό Διγκόπουλο, οι οποίοι έδωσαν άμεση εντολή διερεύνησης της υπόθεσης και έδωσαν από σήμερα προστασία στον Κ. Χαρδαβέλλα.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Κ. Χαρδαβελλα και τον ρώτησε ποια θα είναι η αντίδρασή του στην ενέργεια αυτή, σε βάρος της οικογένειάς του και δήλωσε τα εξής: «Προστατεύοντας την ήρεμη προεκλογική ατμόσφαιρα αυτών των κρίσιμων ημερών, δεν θέλω αυτή τη στιγμή να προχωρήσω στην παρουσίαση στοιχείων που έχω για την υπόθεση αυτή».