ΕΛΛΑΔΑ

Η επιστολή-μυστήριο, ο Άκης και ο άγνωστος πλούσιος

Η επιστολή-μυστήριο, ο Άκης και ο άγνωστος πλούσιος

Ένα μυστήριο συμβάν χωρίς να διευκρινίζεται πότε συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και σε κάποιον άγνωστο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο οποίος του «έκλεισε την πόρτα στα μούτρα» περιγράφει λεπτομερώς στο ημερολόγιο του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Φανερά εκνευρισμένος ο υπόδικος πλέον πρώην υπουργός γράφει στις σημειώσεις του (σ.σ οι οποίες στο σύνολό τους βρίθουν ορθογραφικών λαθών) «μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις στο σπίτι του Κου (δεν κατονομάζεται το πρόσωπο), προκειμένου να παραδώσω μία επιστολή (την δεύτερη κατά σειρά σε 2 μήνες) χωρίς αποτέλεσμα και αφού σε κάθε επίσκεψη κρυβόταν όλη η οικογένεια για δικούς τους λόγους, άρχισα να ενοχλώ τηλεφωνικά, άλλοτε σηκώνοντας το τηλέφωνο και άλλοτε όχι».

Και συνεχίζει την περιγραφή: «Κάποια φορά, τηλεφωνόντας και ζητώντας από την οικονόμο του σπιτιού δέχθηκε να παραδώσω την επιστολή. Μόλις όμως πήγα κτυπώντας το κουδούνι, μου ανοίγει η οικονόμος και μου αρνήτε να παραλάβει τον φάκελο, με την αιτιολογία ότι ο Κος απαγορεύει οποιαδήποτε, παραλαβή αλληλογραφίας, επιστολές και φακέλους λέγοντας ότι υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και κλείνοντάς μου την πόρτα στα μούτρα».

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη λεπτομερή περιγραφή του: «την ημέρα την επόμενη πηγαίνοντας τον δρόμο του Κου, τελείως συμπτωματικά, πέφτω στον ίδιο, ο οποίος, μου είπε : «Γιατί με ενοχλείς και την οικογένεια μου και εμένα, παρακολουθώντας με. Κακώς σε μπλέξανε σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι, εσύ είσαι σοβαρός άνθρωπος και σε εγώ σε εκτιμώ και σε αγαπάω, γι΄αυτό αποσύρσου και μην ασχολήσε άλλο γιατί και κάποιος άλλος, που ασχολήθηκε μαζί μου, έκανε πέρα ε.
Εγώ έχω πολλά προβλήματα που αιτία είναι ΑΥΤΟΣ που όταν ακούνε στην οικογένεια το όνομα του, την άλλη μέρα τρέχω στους γιατρούς».

Και συνεχίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Του είπα και του τόνισα και δεν έχει σεβαστεί τίποτα, ότι η γυναίκα μου είναι άρρωστη με ψυχοφάρμακα και ο γιός μου παθαίνει κρίσεις από τότε που έκαψαν το αυτοκίνητο του, το σπίτι μου και αλλά εγώ καταστράφηκα, ηθικά, οικονομικά ψυχολογικά, κινδυνεύω για φυλλακή και αυτός τα γράφε στα α...α (φωνάζοντας αυτά έξαλλος)! !

Παραιτήσου από αυτό το παιχνίδι (μου είπε) για να προστατέψεις τον εαυτό σου, κουνώντας λοιπόν το χέρι του επιβλητικά μου είπε. Ούτε με είδες ποτέ, ούτε με ξέρεις και σε αυτόν θα μεταφέρεις ότι σε πήρα τηλέφωνο και σου είπαν μην με ενοχλείς, δεν πρόκειται να πάρω καμία επιστολή από κανέναν και όταν θα ξεμπλέξω με το παιδί μου θα τον πάρω τηλέφωνο να βρεθούμε».

Μάλιστα στη πίσω σελίδα αυτής της περιγραφής αυτού του περιστατικού, ο πρώην υπουργός γράφει : «6) είναι ένας ψεύτης που άλλα λέει την μία ώρα και άλλα την άλλη και 7) άντε να μην μου στρίψει και πάρω τον τοπικό μου χαρακτήρα και θα δει τι θα γίνει». Τόσο στο τέλος της περιγραφής όσο και στην πίσω σελίδα έχει σημειωθεί με κεφαλαία γράμματα η λέξη: «ΑΠΕΙΛΗ».

Διαβάστε επίσης: Ο Άκης τους παίρνει μαζί του

Ο «Βούδας», ο «Βοσκός» και ο «Χοντρός» στο ημερολόγιο του Άκη

Άκης: Στείλε δυο-τρεις κατοστάρες τώρα

Πολιτικό και δικαστικό σεισμό θα προκαλέσει το ημερολόγιο του Άκη

Χάνουν τον ύπνο τους με το ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου

Άκης: «Δεν θα παραδεχθώ τίποτα για λόγους προστασίας»

Τι απαντούν οι δικηγόροι του Τσοχατζόπουλου για το ημερολόγιο-βόμβα