ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές στο σπίτι του προπονητή Γ. Δώνη

Ληστές στο σπίτι του προπονητή Γ. Δώνη

Συμπλοκή αστυνομικών και ένοπλων ληστών στην Κηφισιά – Τραυματίστηκε αστυνομικός - Συνελήφθη ένας ληστής - Επιχείρηση των ΕΚΑΜ πόρτα - πόρτα

16:40 - Άνδρες των ΕΚΑΜ ψάχνουν σπίτι - σπίτι στην Κηφισιά τον δεύτερο ληστή που εισέβαλλε το μεσημέρι στο σπίτι του προπονητή, Γιώργου Δώνη. Οι έρευνες πραγματοποιούνται στις οδούς Αρεταίου, Χειμμάραςς και Ιθάκης.

16:00 -Σφοδρότατη ανταλλαγή πυροβολισμών λίγο πριν από τις 16:00 στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Χειμμάρας στην Κηφισιά μεταξύ των ληστών και των αστυνομικών. Συνελήφθη ένας από τους δράστες. Πρόκειται για έναν Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το μαχαίρι που απείλησε την οικογένεια του προπονητή.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι όταν ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του γνωστού προπονητή κ. Γιώργου Δώνη. Οι δράστες κράτησαν μέλη της οικογένειάς του (τον πεθερό του, την πεθερά του, έναν γιο και το 1,5 έτους μωρό του) κλειδωμένα σε ένα δωμάτιο. Ωστόσο, τυχεροί στάθηκαν ο ίδιος ο κ. Δώνης και η σύζυγός του, οι οποίοι απουσίαζαν την ώρα της ληστείας από το σπίτι.

Όταν η αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα, οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο πόδι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με πυρά, τραυματίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες, έναν από τους ληστές.

Οι ληστές για να διαφύγουν κράτησαν ως όμηρο τον πεθερό του κ. Δώνη.

Η αστυνομία διενεργεί τεράστια επιχείρηση στο ρεύμα του Κοκκιναρά για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ στις έρευνες μετέχουν ελικόπτερα της αστυνομίας, σκυλιά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών από αστυνομικούς στην Κηφισιά, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Να σημειωθεί ότι δεν ειναι η πρώτη φορά που ο προπονητής έπεσε θύμα ληστών.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία με τραυματία αστυνομικό στην Κηφισιά