ΕΛΛΑΔΑ

ΦΡΙΚΗ: Χτυπούσε μικρό κορίτσι για να ζητιανεύει...

ΦΡΙΚΗ: Χτυπούσε μικρό κορίτσι  για να ζητιανεύει...

Συγκλονίζει η ιστορία μιας 13χρονης κοπέλας, την οποία ξυλοφόρτωνε ένας 29χρονος προκειμένου αυτή να βγαίνει στους δρόμους και να ζητιανεύει.

Το δράμα του κοριτσιού ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011, όταν ο νεαρός την πήρε από την μητέρα της η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και την ανάγκαζε να επαιτεί προκειμένου να του παραδίδει χρήματα σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, περιέφερε τη κοπέλα στις περιοχές της Ηγουμενίτσας, των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας, της Άρτας και της Φιλιππιάδας. Η κοπελίτσα προσπάθησε πολλές φορές να αρνηθεί, ωστόσο βρισκόταν αντιμέτωπη με τις γροθιές του απάνθρωπου 29χρονου κτήνους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία ο 29χρονος είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στο κοριτσάκι. Η ιστορία έλαβε τέλος χθες με τη σύλληψη του 29χρονου. Άνδρες της ασφάλειας τον εντόπισαν στην Κέρκυρα και τον συνέλαβαν, απελευθερώνοντας παράλληλα το κοριτσάκι.

Σε βάρος του νεαρού έχει ήδη ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία ανήλικης και προώθηση στην επαιτεία και για πρόκληση απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ επανάληψη.