ΕΛΛΑΔΑ

Απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούν εφάπαξ 3 εκατ. ευρώ!

Απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούν εφάπαξ 3 εκατ. ευρώ!

Απίστευτη πρόκληση από απόστρατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Απαιτούν δεύτερο και τρίτο εφάπαξ, ενώ έχουν ήδη εισπράξει αυτό που δικαιούνται, επειδή δικαιώθηκαν -λέει- και αναπροσαρμόστηκε ο βαθμός τους από αυτόν το ταξίαρχου σε αυτόν του αρχηγού. Απαιτούν να αποζημιωθούν συνολικά με 3 εκατ. ευρώ (!) και πιέζουν τον υπουργό Εργασίας να υπογράψει τη σχετική απόφαση με συνοπτικές διαδικασίες.

Ναι, καλά διαβάσατε. Την ώρα που ο Ελληνας βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην πείνα και την ανέχεια, κάποιοι απαιτούν ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για δεύτερο και τρίτο εφάπαξ! Και, μάλιστα, αξιώνουν την αφαίμαξη του κορβανά που έχουν χτίσει με τον ιδρώτα τους οι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί, ώστε να απολαύσουν οι ίδιοι εφάπαξ για τα οποία δεν έχουν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ εισφορές!

Αραγε, τι έχουν να πουν για όλα αυτά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο υπουργός Εργασίας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.; Συμφωνούν; (Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας των Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας - ΤΕΑΠΑΣΑ ζήτησε ήδη την άποψη του υπουργείου Εργασίας για το θέμα, αφού ο νόμος απαγορεύει την καταβολή δεύτερου και τρίτου εφάπαξ. Για να δούμε τι θα πει το υπουργείο...).

Είναι αλήθεια ότι μέσα σε αυτούς που διεκδικούν το δεύτερο και το τρίτο εφάπαξ υπάρχει και στενός συγγενής πρώην υπουργού; Είναι αλήθεια ότι το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών ετοιμάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση; Είναι αλήθεια ότι, τις αμέσως επόμενες μέρες, το ΤΕΑΠΑΣΑ ετοιμάζεται να καταβάλει παράνομα εφάπαξ 2 εκατ. ευρώ; Εχουν άποψη για το θέμα (ή ακόμη και εμπλοκή) εξάδερφος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και οι τρεις νυν βουλευτές της Ν.Δ., απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ.; Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, αναμένονται εξελίξεις άμεσα! Ίσως και αύριο Δευτέρα...

Διαβάστε επίσης:

«Χρυσό» εφάπαξ 550.000 ευρώ σε υπάλληλο της Βουλής

Αύξηση του «επίδοματος ειδικών συνθηκών» για τα Σώματα Ασφαλείας