ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη περιπέτεια για Ηρακλειώτη για τα 2,7 εκ. ευρώ του Τζόκερ

Απίστευτη περιπέτεια για Ηρακλειώτη για τα 2,7 εκ. ευρώ του Τζόκερ

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο, αναφορικά με τον υπερτυχερό που κέρδισε τα 2,7εκ. ευρώ στο Τζόκερ.

Όπως - δυστυχώς - συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για μικρές κοινωνίες, η κουβέντα γίνεται φήμη, η φήμη σενάριο και το ''νέο'' κυκλοφορεί με ταχύτητα...φωτός.

Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτή την φορά, με αποτέλεσμα να μπει σε μεγάλους μπελάδες μια ολόκληρη οικογένεια που ουδεμία σχέση είχε με το ''πακέτο'' των εκατομμυρίων. Στόμα με στόμα, άγνωστο πως, ''κυκλοφόρησε'' στην πόλη πως νικητής είναι ένας γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός Ηρακλειώτης καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού αμέσως δέχτηκε ''βροχή'' τηλεφωνημάτων για τα συγχαρητήρια... και όχι μόνο!

Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος δεν είναι εκείνος που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 2,7 εκ. ευρώ, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο ''μάτι του κυκλώνα'' και να προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως την άκρως... επικίνδυνη φημολογία διαψεύδει κατηγορηματικά και ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου.