ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Βρέθηκε το κλεμμένο τζιπ των κακοποιών στα Ίσθμια

Αποκλειστικό: Βρέθηκε το κλεμμένο τζιπ των κακοποιών στα Ίσθμια

Βρέθηκε πριν από λίγο το τζιπ που είχαν κλέψει οι ληστές στα Ίσθμια

και στο οποίο επέβαιναν όταν πυροβόλησαν και σκότωσαν την άτυχη 25χρονη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr το τζιπ βρέθηκε παρατημένο στην Εθνική Οδό στην περιοχή Σολομός Κορίνθου. Δεν είναι καμμένο άρα οι αρχές ελπίζουν ότι θα οδηγηθούν στους κακοποιούς από τα ίχνη DNA που υπάρχουν σε αυτό. Επιπλέον οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν με ποιον τρόπο διέφυγαν οι δράστες από την περιοχή μόλις εγακτέλειψαν το τζιπ.

Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης

Ταυτοποιήθηκε ότι ένας εκ των δραστών είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο οποίος φημίζεται για τα πολλά ονόματα που χρησιμοποιούσε. Μερικά από αυτά είναι: Kola ή Kolia ή Golia ή Marko (Ον) Marian ή Eduart ή Marjan ή Zan ή Jan του Pashko ή Frok και της Marta ή Marte ή Mari ή Martha.

Ο δράστης γεννήθηκε στις 27-07-1977 στην Αλβανία.

Βρέθηκε αποτύπωμά του στην ταβέρνα που έγινε η ληστεία.

Το χρονικό της συμπλοκής

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειραν τα τέσσερα μέλη της αδίστακτης συμμορία κακοποιών τα οποία οπλισμένα με καλάσνικοφ λήστεψαν μία ταβέρνα την Παρασκευή το βράδυ στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών.

Κατά τη διάρκεια καταδίωξης και ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη μία 25χρονη κοπέλα, η οποία περνούσε τυχαία με το αυτοκίνητο της από τα Ίσθμια στον δρόμο προς Επίδαυρο. Στις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου η 25χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Κορίνθου...

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η άτυχη κοπέλα χτυπήθηκε από σφαίρα καλάσνικοφ, από τα όπλα δηλαδή των αδίστακτων ληστών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η ίδια η 25χρονη τηλεφώνησε σε φίλο της και ζήτησε βοήθεια και εκείνος στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και στο 166. Όπως όλα δείχνουν μία σφαίρα πέρασε από το πίσω τζάμι και τη βρήκε στην πλάτη...

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με τη συνδρομή ανδρών της ΕΚΑΜ και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τεσσάρων κακοποιών, (οι τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στην ταβέρνα και ο τέταρτος συνεργός τους έμεινε έξω από το κατάστημα) οι οποίοι είναι οπλισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και κακοποιούς – Νεκρή μία γυναίκα

Νεκρή στα Ίσθμια: Δείτε το αυτοκίνητο των επικίνδυνων κακοποιών

Βίντεο: Σκηνές από την αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας

Νεκρή στα Ίσθμια: Νέα φωτογραφία της ΕΛ.ΑΣ. για το τζιπ των κακοποιών

Νεκρή 25χρονη στα Ίσθμια: Φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής

Δείτε: Σοκαριστική φωτογραφία από το αυτοκίνητο της 25χρονης!

Ιδιοκτήτης ταβέρνας: Προσποιήθηκα ότι λιποθύμησα για να γλιτώσω!

ΤΡΑΓΙΚΟ: Η 25χρονη νίκησε τον καρκίνο και έφυγε από αδέσποτη σφαίρα