ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Ο 35χρονος Κωνσταντίνος χαιρέτησε τον δολοφόνο του

ΣΟΚ: Ο 35χρονος Κωνσταντίνος χαιρέτησε τον δολοφόνο του

Σε εγκληματική ομάδα που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για βαριά κακουργήματα, τα μέλη της οποίας όμως αποφυλακίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, περιστρέφουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για να εξιχνιάσουν το διπλό φονικό στη Σαχτούρη.

Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα έχει στο ενεργητικό της ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Ακτής Δυμαίων , το Σεπτέμβριο του 2012, στην προσπάθειά της να βγάλει άμεσα ζεστό χρήμα.

Η ίδια μηχανή φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε και στο έγκλημα της Σαχτούρη, καθώς στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που εξετάζει η αστυνομία, διακρίνει κανείς τον 35χρονο Κωνσταντίνο φράγκο να χαιρετάει τον εκτελεστή ενώ εκείνος πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του.

Ο δράστης, άλλωστε, φορούσε μαύρη στολή και λευκό κράνος, όπως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το θύμα θεώρησε ότι επρόκειτο για αστυνομικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας, λόγω του μπλε φωτισμού που έφερε η συγκεκριμένη μηχανή. Όταν όμως ο εκτελεστής κατέβηκε, ο 35χρονος αντιλήφθηκε ποιες ήταν οι προθέσεις του.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν το σωματότυπο των εκτελεστών. Εκείνο επίσης που διακρίνει κανείς είναι ότι ο 35χρονος Κωνσταντίνος Φράγκος ενώ δεχόταν τα πυρά προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, κίνηση που αντιλήφθηκε ο εκτελεστής. Τον πλησίασε και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη επίθεση: Δύο νεκροί έξω από νυχτερινό κέντρο