ΕΛΛΑΔΑ

Ο δράστης έψαχνε να βρει το 12χρονο αγόρι μαζί με τη μητέρα του

Ο δράστης έψαχνε να βρει το 12χρονο αγόρι μαζί με τη μητέρα του

Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ, ενώ πίστευε ότι έχει σκοτώσει το παιδί, έπαιζε «θέατρο για να μην κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών.

Η αγριότητα με την οποία τραυμάτισε το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία, αλλά και η κυνικότητα με την οποία ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ προσπάθησε να γλιτώσει τη σύλληψη, ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία.

Μαχαίρωσε 20 φορές το παιδί για να μην πει ότι λίγη ώρα πριν, του είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο και έναν φορητό υπολογιστή και στη συνέχεια, όπως είπε στους αστυνομικούς, ενώ πίστευε ότι έχει σκοτώσει το παιδί το εγκατέλλειψε αιμόφυρτο μέσα σε θάμνους στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο αδίστακτος δράστης επέστρεψε στη δουλειά του για να διασκεδάσει τους πελάτες ως κλόουν, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Στην ομολογία του όμως στην αστυνομία αποκαλύπτει ένα ακόμη στοιχείο που σοκάρει... Μόλις η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε στην αστυνομία την εξαφάνιση του γιου της και άρχισαν οι έρευνες, ο 20χρονος ανιματέρ είχε το θράσσος να πάει στην τραγική μητέρα και να της παριστάνει τον ανήξερο, ενώ έψαχνε μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του ξενοδοχείου για να βρει το παιδί!

«Είπα στη μητέρα του: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε το παιδί»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος δράστης προσπάθησε να καλύψει την αποτρόπαια επίθεση που έκανε σε βάρος του παιδιού λέγοντας στην προανακριτική ομολογία του :

«Το μαχαίρι το αγόρασα από εδώ σαν σουβενίρ πριν από μια βδομάδα. Μίλησα με την μητέρα που έψαχνε το παιδί και είπα ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχε εξαφανιστεί το παιδί. Όλοι μαζί ψάχναμε το παιδί. Εγώ μαζί με άλλους ανιματέρ ψάχναμε το παιδί μέσα στο ξενοδοχείο. Δεν το βρήκαμε, όμως εγώ φυσικά ήξερα που ήταν το παιδί, αλλά πίστευα ότι είχε πεθάνει. Οι άλλοι συνέχισαν να ψάχνουν».

«Έκρυψα το μαχαίρι στην πυροσβεστική φωλιά»

Ψύχραιμος ο δράστης μόλις βρήκε την ευκαιρία, έκρυψε το μαχαίρι το οποίο κάρφωσε 20 φορές στο σώμα του παιδιού σε μία πυροσβεστική φωλιά του ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως όμως το είχε πλύνει...

«Έβγαλα το μαχαίρι από την τσέπη μου και το έκρυψα μέσα σε ένα ντουλάπι στο χώρο που γινόταν οι εκδηλώσεις, στην πυροσβεστική φωλιά. Εγώ συνέχιζα να ψάχνω υποτίθεται το παιδί. Αφού είπα στο αφεντικό μου ότι θα έφευγα και θα ερχόμουν ξανά το πρωί, ετοιμάστηκα για να φύγω. Όταν έφυγα από το ξενοδοχείο, δεν σκεφτόμουν καθόλου, πήρα την τσάντα που είχα κρύψει με τις συσκευές και έφυγα από το σημείο και πέντε λεπτά μετά με σταμάτησαν οι αστυνομικοί».

Ο ανιματέρ κρατείται στην ασφάλεια Ηρακλείου και θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου παίδων Αγλαία Κυριακού, το 12χρονο αγόρι το οποίο χθες ξύπνησε από την καταστολή ύστερα από αρκετές ώρες αγωνίας!

Συνεχώς δίπλα του βρίσκεται η μητέρα του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι διακοπές τους στην Κρήτη θα είχαν αυτή την τραγική κατάληξη...

Διαβάστε επίσης:

Κυνικός ο 20χρονος: Θα έθαβα τον 12χρονο μετά τη δουλειά

Με δάκρυα στα μάτια ξύπνησε από την καταστολή ο μικρός Nikita