ΕΛΛΑΔΑ

Τι... μαγειρεύουν μαζί ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ- ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ;

Τι... μαγειρεύουν μαζί ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ- ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ;

Είναι στην...ΑΚΜΗ τους οι δύο μεγάλοι σεφ!

Είναι και οι δύο σπουδαίοι στο είδος τους, αναγνωρισμένοι, επικοινωνιακοί, ταλαντούχοι, με ξεχωριστό στυλ και μεγάλες διακρίσεις. Και ξέρουν να γοητεύουν γαστρονομικά όσο κανείς.

Από φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους και βρίσκονται μαζί, όχι σε κάποια κορυφαία γαστρονομική γωνιά της Ελλάδας, αλλά σ'έναν χώρο σχετικό με το επάγγελμά τους και πολύ- πολύ σημαντικό: την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Γιάννης Μπαξεβάνης και Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε ρόλο δασκάλου λοιπόν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ για μεταφέρουν στην επόμενη γενιά ΣΕΦ τα μυστικά της επιτυχίας τους εκπαιδεύοντας τους αυριανούς επαγγελματίες του είδους!

Και για αρχή, προκειμένου να διαλέξουν την ομάδα σπουδαστών που θα τους πλαισιώσει, ανακοινώνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό για όσους νέους και νέες επιθυμούν να σπουδάσουν το δικό τους επάγγελμα. Φανατικοί και οι δύο της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων, ετοίμασαν με το τμήμα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έναν μεγάλο διαγωνισμό με τίτλο «Μαγειρεύοντας Ελληνικά!».

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να είναι στην ομάδα των «μάστερ» του είδους και να τους έχουν καθηγητές τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δεν έχουν παρά να βάλουν όλη τους την τέχνη, να μαγειρέψουν με υλικά που θα βρούνε στην ελληνική φύση και να στείλουν τη συνταγή τους για να διεκδικήσουν μία πλήρη 2ετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά και άλλα πλούσια δώρα!

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΦ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!

https://www.facebook.com/iek.akmi.gr/app_143103275748075

Όλες οι συνταγές θα δημοσιευτούν με το όνομα του κάθε συμμετέχοντα, στο νέο site συνταγών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ "spoudomageiremata.gr" και θα αξιολογηθούν από τους διάσημους Σεφ!

Δες ένα μικρό trailer από τους δύο σεφ σε ώρα δράσης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ: