ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Ζήτησε μαχαίρι από τη ταβέρνα και το κάρφωσε στη καρδιά του

Σοκ: Ζήτησε μαχαίρι από τη ταβέρνα και το κάρφωσε στη καρδιά του

Είχε εξαφανιστεί και τον αναζητούσαν το τελευταίο 48ωρο..

Ο 47χρονος βρέθηκε χθες στις 8:30΄ το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητό του νεκρός. Το στήθος του ήταν γεμάτο αίματα και έφερε τραύμα από μαχαίρι στη καρδιά. Το μαχαίρι (κουζινομάχαιρο) βρέθηκε στον αριστερό μηρό του.

Οι αστυνομικοί από την έρευνα που έκαναν και τα στοιχεία που συνέλεξαν, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η έκθεση του ιατροδικαστή θα είναι αυτή που θα ρίξει περισσότερο φως στο τραγικό αυτό συμβάν.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο του 47χρονου εντοπίστηκε σε αγροτικό δρόμο κοντά στο χωριό Πύλη Βοιωτίας, που βρίσκεται στις πλαγιές της Πάρνηθας. Κάτοικος του χωριού ενημέρωσε έναν υπάλληλο εταιρίας σεκιούριτι και αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Ο αδελφός του 47χρονου είπε ότι τον αναζητούσαν από την Πέμπτη και την Παρασκευή είχε δηλώσει επίσημα την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε στην ταβέρνα του χωριού και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια ένα μαχαίρι. Εκείνη του το έδωσε μη μπορώντας να φανταστεί την τραγική εξέλιξη. Έπαθε σοκ όταν οι αστυνομικοί της το έδειξαν και εκείνη αναγνώρισε το κουζινομάχαιρο που του έδωσε.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο 47χρονος άφησε κάποιο σημείωμα και τι είδους προβλήματα αντιμετώπιζε.