ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοβαρή κατάσταση βρέφος που κατάπιε ηλιόσπορους

Σε σοβαρή κατάσταση βρέφος που κατάπιε ηλιόσπορους

Στην Κρήτη χρειάστηκε να μεταφερθεί και να υποβληθεί σε επέμβαση βρέφος 15 μηνών από τη Ρόδο, το οποίο κατάπιε δύο...ηλιόσπορους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο και το μωρό σώθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των γιατρών του νοσοκομείου, οι οποίοι σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους, το μετέφεραν στην Κρήτη, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Το βρέφος ηλικίας μόλις 15 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου έχοντας προβλήματα δύσπνοιας. 'Αμεσα οι γιατροί της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου το υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσουν την αιτία του προβλήματος.

Σε συνεννόηση με τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ κανονίστηκε να γίνει η μεταφορά του βρέφους με συνοδό γιατρό το πρωί του περασμένου Σαββάτου και άμεσα το μωρό εισήχθη στο χειρουργείο όπου και του αφαιρέθηκαν τα δύο σπόρια!

Όπως επεσήμαναν οι γιατροί του νοσοκομείου, η κατάσταση του βρέφους ήταν πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη χειρότερα, αν δεν υπήρχε άμεση κινητοποίηση από τους γιατρούς της Ρόδου.