ΕΛΛΑΔΑ

«Κινηματογραφική» σύλληψη 36χρονου στη Θεσσαλονίκη

«Κινηματογραφική» σύλληψη 36χρονου στη Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 36χρονου, που κατηγορείται ότι έκλεψε, σε διάστημα λίγων ωρών και με τη βοήθεια δύο συνεργών του που αναζητούνται, δύο φορτηγά από την περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί στο Δερβένι οδηγώντας ένα από τα κλεμμένα οχήματα. Στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα, προκαλώντας φθορές σε δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή της Νικόπολης.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών για διακεκριμένες κλοπές. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί εντόπισαν στο Καλοχώρι και το δεύτερο κλεμμένο όχημα, που μαζί με το πρώτο αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, δύο 18χρονοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Νέα Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι ότι λίγο νωρίτερα λήστεψαν με τη χρήση σωματικής βίας 23χρονο, από τον οποίο αφαίρεσαν το τσαντάκι του, που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα κι ένα κινητό τηλέφωνο.