ΕΛΛΑΔΑ

«Πλημμυρίζει» η Πάτρα από καταγγελίες για βλάβες σε σωλήνες της ΔΕΥΑΠ

«Πλημμυρίζει» η Πάτρα από καταγγελίες για βλάβες σε σωλήνες της ΔΕΥΑΠ

Την ώρα που η δημοτική Αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ καλούν τους Πατρινούς να κάνουν οικονομία στην κατανάλωση του νερού επειδή τα αποθέματα σε πολλά υδραγωγεία στερεύουν, σε δεκάδες δρόμους της πόλης το νεράκι ρέει άφθονο από τις σωλήνες που σπάνε και δεν φτιάχνονται εγκαίρως.

Συμπολίτες καθημερινά «βομβαρδίζουν» με σχετικές καταγγελίες το thebest.gr επισημαίνοντας ότι, ειδικά φέτος το καλοκαίρι, οι σωλήνες της ΔΕΥΑΠ που έχουν σπάσει ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Μάλιστα τονίζουν ότι για να πάει συνεργείο της Επιχείρησης περνούν πολλές μέρες ακόμη και 10 ή 15 με αποτέλεσμα τόνοι νερού να πηγαίνουν χαμένοι.

Πρόσφατο περιστατικό αυτό που αναφέρει αναγνώστης στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Καποδιστρίου. Όπως σημειώνει η συμπολίτης και πάλι πριν από περίπου 10 ημέρες είδε νερό να τρέχει από το ίδιο σημείο, όπως και σήμερα.

Μάλιστα ο Πατρινός επισήμανε το γεγονός σε ένα συνεργείο της ΔΕΥΑΠ που τυχαία συνάντησε στη οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, η απάντηση που πήρε όμως τον ανησύχησε ιδιαίτερα. «Μας έχουν ειδοποιήσει, όμως ένα συνεργείο που να προλάβει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν;», του είπαν οι εργαζόμενοι.