ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματισμός - μυστήριο Ρωσίδας στην Κρήτη

Τραυματισμός - μυστήριο Ρωσίδας στην Κρήτη

Άγιο είχε μια νεαρή τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη.

Τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, πέφτοντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένει στην Αμμουδάρα.

Η 19χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, η Ρωσίδα τουρίστρια έπεσε στο κενό στην προσπάθειά της να περάσει από το μπαλκόνι της, στο μπαλκόνι διπλανού δωματίου όπου διαμένουν δύο αλλοδαπές με τις οποίες η 19χρονη φέρεται να διασκέδαζε προχθές το βράδυ. Εκτιμάται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί από το δεύτερο όροφο στο ... ισόγειο.

Την πτώση την είδε ένας Ούγγρος πελάτης του ξενοδοχείου, ο οποίος έχει καταθέσει στην αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πτώσης.

Διαφορετική ωστόσο είναι η άποψη του ξενοδόχου, ο οποίος αμφισβητεί ότι η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου της. Εάν είχε γίνει κάτι τέτοιο, όπως λέει, θα είχε σκοτωθεί.

Δεν είμαι σίγουρος ότι έπεσε από τον δεύτερο όροφο αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει: Οταν ήρθε το ΕΚΑΒ να την παραλάβει είχε τις αισθήσεις της. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε να ανέβει στο φορείο. Χτυπιόταν, σήκωνε τα πόδια της και αναγκαστήκαμε να τη δέσουμε στο φορείο. Στο δωμάτιο της εξωτερικά υπάρχει στύλος με καλώδια της ΔΕΗ. Εάν έπεφτε θα είχε ξηλώσει τα καλώδια αυτά. Στο διπλανό δωμάτιο διαμένουν δύο κοπέλες οι οποίες κοιμόντουσαν όταν συνέβη το περιστατικό και δεν κατάλαβαν τίποτα, γιατί ήταν μεθυσμένες. Στο μπαλκόνι τους υπήρχε το πρωί ένα μπουκάλι ουίσκι.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, η 19χρονη ήρθε πριν από λίγες ημέρες με μια φίλη της, η οποία όμως την ώρα του περιστατικού βρισκόταν έκτος του ξενοδοχείου.