ΕΛΛΑΔΑ

Σταυριανάκης:Οι εισαγγελείς δέχτηκαν πιέσεις για την προφυλάκιση Παππά

Σταυριανάκης:Οι εισαγγελείς δέχτηκαν πιέσεις για την προφυλάκιση Παππά

«Στη δικογραφία δεν υπήρχε το όνομα του Χρήστου Παππά», υποστήριξε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Περικλής Σταυριανάκης, δικηγόρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του την Πέμπτη.

Ο δικηγόρος του κ. Παππά, ακόμη, επισήμανε, ότι οι εισαγγελείς μετά το γεγονός ότι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι πιέστηκαν από ανώτερες δυνάμεις και σχολίασε ότι η κατηγορία ήταν μεθοδευμένη και ότι ο Παππάς «βαπτίστηκε υπαρχηγός». «Ο Θεός ξέρει τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, για να δώσει έμφαση στους ισχυρισμούς του, επικαλέστηκε τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, που υπαγορεύθηκαν από «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις» και συνέδεσε το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ και την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας με τις ποινικές διώξεις Χρυσαυγιτών.

«Ο κ. Ρουπακιώτης τα είπε ξεκάθαρα», σχολίασε ο δικηγόρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

«Ο πατέρας του Παππά ήταν άνθρωπος που πολέμησε τους Γερμανούς και τραυματίστηκε», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σταυριανάκης ως απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για σχέση του Χρήστου Παππά με τον ναζισμό.

Διαβάστε επίσης:

H στιγμή που ο Σαμαράς μαθαίνει για την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Σαμαράς: Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό!

Πήρε «φωτιά» το Twitter με την είδηση της προφυλάκισης Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή: «Άδικη και αντισυνταγματική η προφυλάκιση του αρχηγού»