ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: «Άδικη και αντισυνταγματική η προφυλάκιση του αρχηγού»

Χρυσή Αυγή: «Άδικη και αντισυνταγματική η προφυλάκιση του αρχηγού»

Σε ξένα κέντρα εξουσίας χρεώνει η Χρυσή Αυγή την απόφαση για προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου. Με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει την απόφαση των ανακριτών και εισαγγελέων ως άθλια σκευωρία, ενώ επιτίθεται και στο κράτος αναφέροντας ότι είναι ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εξελίσσεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.

Οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στην Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα!

Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς».

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Στη φυλακή και ο Γιώργος Πατέλης

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Την Πέμπτη το πρωί η απολογία του Παππά

Πώς αντέδρασε η Ζαρούλια στην προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου (βίντεο)

Σήμερα η απολογία του Νίκου Παππά