ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Παγώνουν παιδιά σε σχολεία

ΣΟΚ: Παγώνουν παιδιά σε σχολεία

Παιδικές φωνές ζητούν απεγνωσμένα χρήματα για θέρμανση στο σχολείο τους στην Ελλάδα του 2013. Στο κλείσιμο του «παγωμένου» 4ου δημοτικού σχολείου Νάουσας προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι γονείς των παιδιών που φοιτούν σε αυτό.

Με τον κόμπο να έχει φτάσει στο χτένι, όσον αφορά την έλλειψη πετρελαίου στις δεξαμενές του σχολείου ο σύλλογος γονέων του σχολείου αποφάσισε το κλείσιμο του σχολείου και την παρουσία γονέων και παιδιών στο δημαρχείο Νάουσας inaoussa

Στην συνάντηση που είχαν οι αντιπρόσωποι των συλλόγων των σχολείων με τον δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό και τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Βράντση παρουσίασαν τις ανάγκες θέρμανσης του συνόλου των σχολείων του διευρυμένου δήμου Νάουσας.

Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός δήλωσε πως είναι ενήμερος για τα προβλήματα της έλλειψης πετρελαίου στα σχολεία και πως:« Κάθε τρίμηνο έρχονται 78.000 ευρώ για να καλύψουμε όλα τα σχολεία, τα χρήματα αυτά είναι ελάχιστα».

Με νέες κινητοποιήσεις αναμένεται να απαντήσουν την επόμενη εβδομάδα οι σύλλογοι γονέων, μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης .