ΕΛΛΑΔΑ

Μαλακάσα: Ψάχνουν τους εμπρηστές των διοδίων από τις κάμερες

Μαλακάσα: Ψάχνουν τους εμπρηστές των διοδίων από τις κάμερες

Αυτεπάγγελτη δίωξη για τον χθεσινό εμπρησμό στα παράπλευρα διόδια Μαλακάσας άσκησε ο εισαγγελέας, ενώ στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχουν μπει τα βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί το συμβάν, προκειμένου να γίνει τυχόν ταυτοποίηση προσώπων και να ακολουθήσουν συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 το βράδυ της Κυριακής ανεξέλεγκτες διαστάσεις πήρε η διαμαρτυρία περίπου 500 κατοίκων του Ωρωπού και άλλων περιοχών, οι οποίοι αντιτίθενται στην αύξηση της τιμής των διοδίων, αλλά και στη δημιουργία νέων διοδίων στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού.

Οι πιο οργισμένοι από τους συγκεντρωμένους ξήλωσαν και πυρπόλησαν ένα κουβούκλιο των διοδίων, ενώ έβαλαν φωτιά και σε λάστιχα σε παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού.

Η συγκέντρωση είχε διοργανωθεί μετά από κάλεσμα του δήμου Ωρωπού. Ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, που καταδίκασε τις πράξεις αυτές, κλήθηκε σήμερα για κατάθεση.

Οι συγκεντρωθέντες έκλεισαν συμβολικά για 10 λεπτά τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού και στη συνέχεια έφθασαν με αυτοκινητοπομπή στα διόδια Αφιδνών, όπου σήκωσαν τις μπάρες επιτρέποντας στα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.

Διαβάστε επίσης:

Έβαλαν φωτιά σε κουβούκλιο διοδίων στη Μαλακάσα (pics)