ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Λαύριο: Τον ευνούχισαν γιατί ήταν «άτακτος»!

Έγκλημα στο Λαύριο: Τον ευνούχισαν γιατί ήταν «άτακτος»!
Φώς στο πυκνό σκοτάδι που κάλυπτε το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα...

Φώς στο πυκνό σκοτάδι που κάλυπτε το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα έναν Πολωνό στο Λαύριο, ο οποίος ξεψύχησε όταν άγνωστοι τον κατακρεούργησαν κόβοντας του ακόμα και το ανδρικό μόριο, έριξε η Ασφάλεια Αττικής. Τρεις ομοεθνείς του φέρονται ως υπεύθυνοι της δολοφονίας ενώ αναζητείται επιπλέον ένας συνεργός τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι λόγοι της ειδεχθούς πράξης τους είναι προσωπικοί με κύρια αφορμή τις παράνομες «συναλλαγές» του θύματος με τις γυναίκες πιθανότατα των δραστών.

Το άγριο έγκλημα είχε λάβει χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και ο άτυχος 30χρονος είχε βρεθεί σε ένα παγκάκι του Λαυρίου. Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε ήταν κάτι παραπάνω από ανατριχιαστική. Περαστικοί εντόπισαν τις φλόγες οι οποίες κατέκαιγαν το σώμα του νεαρού!

Οι δράστες έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του και σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Δεν δίστασαν μάλιστα να προβούν και στον ευνουχισμό του! Τα βασανιστήρια έγιναν σε σπίτι του Παγκρατίου πριν γίνει η μεταφορά του στο Λαύριο.