ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα χημικά της Συρίας

Κρήτη: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα χημικά της Συρίας

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που απηύθυναν το ΤΕΕ/ΤΑΚ και οι Σύλλογοι Διπλ. Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης για την εκδήλωση με αντικείμενο το σχεδιαζόμενο οικολογικό έγκλημα της εξουδετέρωσης των χημικών όπλων της Συρίας στο θαλάσσιο περιβάλλον της Μεσογείου νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Στην εκδήλωση, στο αίθριο του Δημαρχιακού Καταστήματος Ηρακλείου (Λότζια) συμμετείχαν ο καθηγητής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Διαχείρισης Τοξικών Αποβλήτων Ευάγγελος Γιδαράκος, ο καθηγητής ΑΤΕΙ Αθηνών, Διευθυντής του Εργαστηρίου Διαχείρισης Υδατικών Πόρων και συντονιστής της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Ειρήνευση στην Συρία Ευάγγελος Πισσίας και ο κ. Αριστείδης Παπαδάκης από την Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ μουσική από τους: Βασίλη Σταυρακάκη, Στέλιο Πετράκη, Γιώργη Μανωλάκη, Αντώνη Σταυρακάκη, Γιάννη Παπατζανή και Γιώργο Σταυρακάκη αλλά και από την Ελένη Κουβίδη που με την παρέα της, Σπύρο Χαρτοφύλακα, Νότη Λιάπη και Λεωνίδα Χαρτοφύλακα.

Πηγή: cretalive.gr