ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη έκθεση… γάτας του πλανήτη στη ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη έκθεση… γάτας του πλανήτη στη ΔΕΘ

Με το σύνθημα «-Τι κάνει Νιάου Νιάου στον Λευκό πύργο;-H μεγαλύτερη έκθεση γάτας του πλανήτη!» θα λάβει χώρα το παγκόσμιο αυτό γεγονός στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τη Διεθνή Έκθεση το διήμερο 10-11 Μαϊου (κτήριο 2 της ΔΕΘ).


Ο Σύλλογος εκτροφέων γάτας Felina Greece με την υποστήριξη του Πανκύπριου συλλόγου εκτροφέων γάτας και τη Γερμανική λέσχη γάτας Staumbaum συνδιοργανώνουν το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς και υποδέχονται πάνω από 300 καθαρόαιμες γάτες από 16 χώρες του κόσμου στην Θεσσαλονίκη τη πιο φιλόξενη πόλη της Ευρώπης!

Είναι ένας διεθνής θεσμός που τιμά τις γάτες, προάγει την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων, την ηθική εκτροφή, ενημερώνει και ψυχαγωγεί όλη την οικογένεια.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά σπάνιες φυλές όπως Σφυνξ, Γάτες Βεγγάλης, Ταϊλάνδης , Ragdoll, Ιερή γάτα Βιρμανίας, Περσικές, Exotic, Βρετανική κοντότριχη , Σιβηρίας, Main Coon, την Εθνική φυλή της Κύπρου τους Γίγαντες της Αφροδίτης, Karilian, Devon Rex και άλλες, ενώ όσοι έχουν γατούλα σπιτιού στειρωμένη μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό γάτας σπιτιού και να διεκδικήσουν έναν τίτλο.

Στον χώρο της έκθεσης θα φιλοξενούνται φιλοζωικά σωματεία τα οποία θα ενημερώνουν το κοινό για θέματα που αφορούν την φιλοζωία, ενώ θα παρουσιάζουν πρώην αδέσποτες γατούλες με σκοπό να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στη γιορτή της υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
Θεματικό Face painting, υπέροχες φυλές έκθεση ζωγραφικής παιδιών ,διεθνείς κριτές, υιοθεσίες και παρουσιάσεις σε ένα εντυπωσιακό και εύθυμο διήμερο με πρωταγωνιστές τους πιο υπερήφανους αίλουρους.

Ώρες για το κοινό 10.00-19.30
Είσοδος 3 ευρώ, παιδάκια έως 12 ετών ελεύθερη.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό γάτα σπιτιού στο www.felinagreece.gr
Τηλέφωνο Αθήνας:21144060
Τηλέφωνο Θεσσαλονίκης:6933299997 (απογευματινές ώρες)

Διαβάστε επίσης: Το Legion Run στα Λουτρά Λαγκαδά