ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι νεκρός αστυνομικός στη Κερατέα!»-Τα όπλα της διαμάχης...

«Όχι νεκρός αστυνομικός στη Κερατέα!»-Τα όπλα της διαμάχης...
Σειρά φωτογραφιών που όπως ισχυρίζονται αποτελούν τα όπλα όσων επιτίθενται...

Σειρά φωτογραφιών που όπως ισχυρίζονται αποτελούν τα όπλα όσων επιτίθενται στα ΜΑΤ στα μπλόκα της Κερατέας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια, ρουλεμάν και σπιτικές χειροβομβίδες!

Το κείμενο που συνοδεύει τις εν λόγω φωτογραφίες-δημοσιεύνονται στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής- είναι έντονα φορτισμένο καθώς αποτελεί κραυγή αγωνίας για τη ζωή των ένστολων: «Η κατάσταση στην Κερατέα συνεχίζει να είναι ανεξέλεγκτη.

Ακραίες ομάδες έχουν παρεισφρύσει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων και επιτίθενται στους Αστυνομικούς με τα φονικά όπλα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες. Πρόκειτε για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και όχι μόνο. Ρουλεμάν με εκρηκτική ύλη είναι οι νέες ΄΄ σπιτικές χειροβομβίδες΄΄, μολότοφ ΄΄ νέας γενιάς΄΄, γκαζάκια και πολλά άλλα.

Όλα αυτά μπορούν να σκοτώσουν και αποδεικνύεται πλέον περίτρανα η διαρκή έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των συναδέλφων μας και δεν ΄΄ιδρώνει το αυτί΄΄ κανενός. Τι επιζητούν κάποιοι επιτέλους για να εκτονωθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, νεκρό Αστυνομικό ;;;»