ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Γλυφάδα-23χρονη σκότωσε τη γιαγιά και τη θεία της

Τραγωδία στη Γλυφάδα-23χρονη σκότωσε τη γιαγιά και τη θεία της
Συγκλονίζει το πανελλήνιο η οικογενειακή τραγωδία που ...

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα της Γλυφάδας. Εικοσιτριάχρονη κοπέλα φέρεται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 84χρονη γιαγιά της και την 59χρονη θεία της, ενώ από το δολοφονικό αμόκ της νεαρής γλίτωσε ο ηλικιωμένος παππούς της.

Θύματα και δράστης μοιράζονταν την ίδια κατοικία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Εφέσσου 2 στη Γλυφάδα, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή γυναίκα στο διπλό αυτό έγκλημα. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του 88χρονου γέροντα, παππού της 23χρονης, η οποία συνελήφθη και κρατείται.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο θύματα βρέθηκαν να κείτονται νεκρά μέσα σε μια λίμνη αίματος. Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες οι οποίοι έντρομοι άκουγαν τις σπαρακτικές κραυγές των θυμάτων!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η 23χρονη εγκαταλείφθηκε από τους γονείς της, οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Αμερική. Έκτοτε την ανατροφή της ανέλαβαν ο παππούς με τη γιαγιά και τη θεία της. Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η 23χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποιου είδους ψυχικής νόσου.

"Η εγγονή μου σκότωσε τη γιαγιά και τη θεία της!"

Σοκαρισμένοι δηλώνουν ότι είναι οι γείτονες της ιδιαίτερης αυτής οικογένειας στο άκουσμα της φρικιαστικής αυτής είδησης. Από τη πρώτη στιγμή της τραγωδίας, δεκάδες κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στο δρόμο έχοντας ο καθένας και από μια ιστορία να διηγηθεί για τους «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης.

«Η εγγονή μου σκότωσε τη γιαγιά και τη θεία της!’ φώναζε ο 88χρονος παππούς όταν βγήκε έξω», αναφέρει στο newsbomb.gr εμφανώς ταραγμένος ο κ. Λαυρέντης Βουτσινός κάτοικος της οδού Εφέσσου. Όπως ισχυρίζεται, δεν είχε αντιληφθεί ότι η 23χρονη είχε ψυχολογικά προβλήματα.